#Εύη Βατίδου

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»

tlife.gr
Ο Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στην Έλενα Παπαβασιλείου και στην εκπομπή της, «EQ», το βράδυ της Τετάρτης To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 25/04/2024

Εύη Βατίδου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Γιατί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα;»

tlife.gr
Με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, η Εύη Βατίδου μίλησε To άρθρο Εύη Βατίδου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Γιατί βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου με τον σύμβουλό του και κινεί νήματα;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Μετά τον χωρισμό μας, δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί, δεν το επιδιώξαμε»

tlife.gr
Τον Αλέξη Κούγια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και η δημοσιογράφος Αναστασία Ζάρκα. Ο γνωστός To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Μετά τον χωρισμό μας, δεν έχει τύχει να βγούμε όλοι μαζί, δεν το επιδιώξαμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:09 27/02/2024

Εύη Βατίδου: «Δεν έχω κανένα λόγο να πάω στη λαϊκή»

govastileto.gr
Η Εύη Βατίδου σε νέες δηλώσεις που έκανε στο Happy Day κατά τη διάρκεια εξόδου της, το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, αναφέρθηκε στις μαγειρικές της ικανότητες. Όπως εξήγησε, επίσης, δεν έχει κανένα λόγο να πάει στη λαϊκή. «Δεν πηγαίνω στη λαϊκή, δεν έχω και λόγο να πάω για ένα αβοκάντο. Να σου πω την […]
15:00 27/02/2024

Αλέξης Κούγιας: «Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας νωρίς»

zappit.gr
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, την Εύη Βατίδου, αλλά και τις δηλώσεις για […] The post Αλέξης Κούγιας: «Το πάθος μου ήταν να κάνω ωραία σπίτια, δυστυχώς χάλασε η οικογένειά μας νωρίς» appeared first on Zappit.
13:00 09/02/2024

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τις δηλώσεις της, την αγαπάμε και εγώ και τα παιδιά μου»

tlife.gr
Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στο Πρωινό και στον δημοσιογράφο, Γιάννη Μαλλιαρό και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε To άρθρο Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με τις δηλώσεις της, την αγαπάμε και εγώ και τα παιδιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
12:09 09/02/2024

Εύη Βατίδου: «Είπε δημόσια ο Αλέξης Κούγιας ότι δεν θα αφήσει τα σπίτια στα παιδιά του;»

thecaller.gr
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι ρεπόρτερ σε βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε προχθές ο Αλέξης Κούγιας, σχετικά με την περιουσία του. Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι ρεπόρτερ σε βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε και για τις δηλώσεις που έκανε προχθές ο Αλέξης Κούγιας, σχετικά με την περιουσία του. «Όντως ο Αλέξης έχει πολύ ωραία σπίτια, δεν ξέρω αν είναι σε όλη την Ελλάδα, αλλά γνωρίζω μερικά. Είπα δημόσια ο Αλέξης ότι δεν θα […]
09:00 07/02/2024

Εύη Βατίδου: «Δεν ξέρω σε ποια περιουσία αναφέρεται ο Αλέξης Κούγιας»

zappit.gr
Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι ρεπόρτερ σε βραδινή της έξοδο. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε και για τις δηλώσεις που […] The post Εύη Βατίδου: «Δεν ξέρω σε ποια περιουσία αναφέρεται ο Αλέξης Κούγιας» appeared first on Zappit.
08:00 07/02/2024

Έξαλλη η Εύη Βατίδου με την Κατερίνα Καινούργιου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο»

govastileto.gr
Η Εύη Βατίδου έχει γίνει έξαλλη με την Κατερίνας Καινούργιου και την εκπομπή της με αφορμή κάποια σχόλια της παρουσιάστριας και των συνεργατών της σε δηλώσεις της σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. Η Εύη Βατίδου πριν από λίγες ημέρες είχε τοποθετηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας ότι δεν χρησιμοποίησε ποτέ […]
10:00 20/01/2024

Η Εύη Βατίδου αποκαλύπτει: «Με έχει φλερτάρει 28χρονος»

govastileto.gr
Η Εύη Βατίδου μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, αποκάλυψε πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την κόρη της, με αφορμή τα γενέθλιά τους. «Θα κάνουμε ένα ταξίδι στο εξωτερικό σύντομα με την κόρη μου για τα γενέθλιά μας. Την άλλη εβδομάδα θα φύγουμε. Θα κάνουμε οι δυο μας τα γενέθλιά […]
17:00 19/01/2024

Εύη Βατίδου: Ξεσπά κατά της Super Κατερίνα – «Ήταν στοχευμένο, το κάνατε επίτηδες, εγώ ξέρω ποιοι είστε»

tlife.gr
Έξαλλη φαίνεται πως έχει γίνει η Εύη Βατίδου με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Αφορμή, στάθηκαν To άρθρο Εύη Βατίδου: Ξεσπά κατά της Super Κατερίνα – «Ήταν στοχευμένο, το κάνατε επίτηδες, εγώ ξέρω ποιοι είστε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
07:09 18/01/2024

Εύη Βατίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Τη λέξη “πέταμα” που είπανε να την πάρουν πίσω»

govastileto.gr
Πρόσφατα η Εύη Βατίδου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το ενδεχόμενο τεκνοθεσίας ομόφυλων ζευγαριών και τα παιδιά που μεγαλώνουν σε ορφανοτροφεία. «Να ξέρουν ότι οι γονείς του δεν το έχουν αποδεχτεί γιατί το παράτησαν σε ένα ορφανοτροφείο και τελικά το έχουν πάρει δύο ανάδοχοι γονείς, οι οποίοι μεταξύ τους είναι ομόφυλο ζευγάρι», είπε […]
13:00 17/01/2024

Χαμός στο «Super Κατερίνα» μετά τις δηλώσεις της Εύης Βατίδου: «Δεν ξέρω κατά πόσο μετά από αυτά είναι συμπαθέστατη»

Newsbeast.gr
Την άποψή της σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία εξέθεσε η Εύη Βατίδου, η οποία ανέφερε πως συμφωνεί στον γάμο αλλά διαφωνεί κάθετα με την τεκνοθεσία. Το μοντέλο επιχειρηματολόγησε, με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, να συμφωνεί με τα λεγόμενά της. Πιο συγκεκριμένα, η Εύη Βατίδου είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου: «Συμφωνώ απόλυτα με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Σχετικά με την τεκνοθεσία, με την οποία είμαι αντίθετη και μάλιστα κάθετη, πρόσεξε το εξής. Όταν θα υιοθετηθεί αυτό το παιδί, σκέψου τον ρατσισμό που θα βιώσει, για παράδειγμα στο σχολείο. Να ξέρει το υπόλοιπο σύνολο, ότι εφόσον δεν μπορούμε να έχουμε παρένθετη μητέρα
14:00 16/01/2024

Εύη Βατίδου: «Τι είναι το First Dates ρε παιδιά;»

zappit.gr
Σε βραδινή της έξοδο συνάντησαν τη Εύη Βατίδου οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Το γνωστό μοντέλο μίλησε μεταξύ αλλων και […] The post Εύη Βατίδου: «Τι είναι το First Dates ρε παιδιά;» appeared first on Zappit.
09:00 12/01/2024

H Eύη Βατίδου… νευρίασε: «Εγώ να φλερτάρω άντρα;»

thecaller.gr
Για το φλερτ κλήθηκε να απαντήσει η Εύη Βατίδου στους ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Η ίδια τόνισε πως είναι της παλιάς σχολής και ότι δεν θα φλερτάρει ποτέ έναν άντρα.Για το φλερτ κλήθηκε να απαντήσει η Εύη Βατίδου στους ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο. Η ίδια τόνισε πως είναι της παλιάς σχολής και ότι δεν θα φλερτάρει ποτέ έναν άντρα.«Όσο μεγαλώνω προτιμώ να είμαι μόνη μου, παρά σε μια σχέση που να επιλύω συμπεριφορές. Το θέμα είναι αν εγώ μπορώ να […]
11:00 21/12/2023

Εύη Βατίδου: Ο ιδανικός σύντροφος πρέπει… να μη μιλάει

tanea.gr
Η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στο «Mega Καλημέρα» και περιέγραψε τον ιδανικό μελλοντικό σύντροφο.
14:00 15/12/2023

Εύη Βατίδου: «Δεν θα πήγαινα σε τέτοιο πρωινό όπως του Λιάγκα, ξέχασέ το»

zappit.gr
Η Εύη Βατίδου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. Το γνωστό μοντέλο απάντησε για την τηλεόραση, […] The post Εύη Βατίδου: «Δεν θα πήγαινα σε τέτοιο πρωινό όπως του Λιάγκα, ξέχασέ το» appeared first on Zappit.
09:00 11/12/2023

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, μαμά του Χρήστου και της Μάιρας και αυτό δεν αλλάζει»

govastileto.gr
Η Εύη Βατίδου έκανε νέες δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την φημολογούμενη επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια. «Η επανασύνδεση στα ζευγάρια συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος με τον Αλέξη. Είμαι η πρώην κυρία […]
10:00 01/12/2023

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του…»

in.gr
Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια Εύη Βατίδου έδωσε τη δική της απάντηση μετά τα όσα είπε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.
09:00 01/12/2023

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Εύη Βατίδου για την επανασύνδεση: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα»

tlife.gr
Τη δική του απάντηση του θέλησε να δώσει ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις της Εύης Βατίδου, To άρθρο Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Εύη Βατίδου για την επανασύνδεση: «Έχω σχέση! Οι δηλώσεις της μού δημιουργούν πρόβλημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 30/11/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load