Συνέβη και αυτό! Αντιεμβολιαστής χώρισε τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο!

09:22 - 03/12/2021

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Μαρία, τηλεθεάτρια, η οποία περιέγραψε το «Γολγοθά» που ανέβηκε η ξαδέρφη της, ο σύζυγος της οποίας ήταν αντιεμβολιαστής. «Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αρνητής» χώρισε τη γυναίκα του επειδή... εκείνη ήθελε να εμβολιαστεί

«Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο για τον κορονοϊό ήταν θετικός.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κορωνοϊός: Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο (Video)

Εχουμε ακούσει κατά καιρούς για διαζύγια εξαιτίας ασυμφωνίας χαραχτήρων. Για διαζύγια εξαιτίας απιστίας έχουμε ακούσει

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Χώρισε την γυναίκα του επειδή έκανε το εμβόλιο

«Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ήταν θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους και άρχισε να την απειλεί ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”