Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
12:40 - 03/12/2021
Ο Στέφανος Βούρος, ο γιος του ηθοποιού Γιάννη Βούρου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με
To άρθρο Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε η Καινούργιου: «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
Super Κατερίνα: Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Βούρου, γιου του Γιάννη Βούρου, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη δική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΞέσπασε η Καινούργιου: «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
Super Κατερίνα: Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Βούρου, γιου του Γιάννη Βούρου, η Κατερίνα…
Διαβάστε το στο queen.grΞέσπασε η Καινούργιου: «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
Super Κατερίνα: Με αφορμή τη συνέντευξη του Στέφανου Βούρου, γιου…
Διαβάστε το στο onsports.grΤο ξέσπασμα της Καινούργιου on air – «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπή της με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Βούρου για το πώς συμπεριφέρονται οι γύρω στους ανθρώπους...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Το ξέσπασμα της Καινούργιου on air – «Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει»
Διαβάστε το στο spoilers