Γρηγόρης Πετράκος για Αντώνη Κανάκη: Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό (video)

13:34 - 03/12/2021

«Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα»

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετράκος κατά Κανάκη: Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό

Με τους Ράδιο Αρβύλα και προσωπικά τον Αντώνη Κανάκη τα βάζει ο Γρηγόρης Πετράκος, μετά τον σχολιασμό του τελευταίο του βίντεο για το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Η εκπομπή σχολίασε το… παραλήρημα του Γρηγόρη Πετράκου, αφιερώνοντας του την κορυφή του Top Επικαιρότητας λέγοντας σε λίγο ειρωνικό ύφος ότι «κουβαλάει μόνος του τον σταυρό για όλους του αντιεμβολιαστές και τους αρνητές του κορονοϊού» και χλευάζοντας τον τρόπο που επέλεξε για να διαμαρτυρηθεί καθήμενος σε ένα παγκάκι της γειτονιάς του. Αντιδρώντας λοιπόν σε αυτόν τον σχολιασμό, ο Γρηγόρης Πετράκος στρέφει τα βέλη του στον παρουσιαστή της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη λέγοντας «Εγώ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Οργισμένος ο Πετράκος με τον Αντώνη Κανάκη: Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό [βίντεο]

Το βίντεο των Ράδιο Αρβύλα που εξόργισε τον Γρηγόρη Πετράκο

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πετράκος κατά Κανάκη – «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό»

Πυρ και μανία έγινε ο Γρηγόρης Πετράκος μετά την επιβολή προστίμου σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Πετράκος κατά Κανάκη – «Προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)