Ανδρουλάκης: Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

13:38 - 03/12/2021

Την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα έχει διψήφιο ποσοστό μετά τις εσωκομματικής εκλογές, αλλά και ότι στις βουλευτικές εκλογές θα είναι ξανά πρωταγωνιστής εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.«Το ΠΑΣΟΚ δεν λοξοκοιτάει ούτε προς τη Νέα Δημοκρατία, ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και την παρουσιάστρια Μάρα Ζαχαρέα. Ο υποψήφιος για την ηγεσία της παράταξης είπε πως «Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές, αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό και θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό, διότι η δική μου εκλογή θα φέρει ανανέωση όχι μό

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης – Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

Αναφερόμενος επίσης στο θέμα της πολιτικής αυτονομίας, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι δεν λοξοκοιτάζει ούτε προς τη ΝΔ, ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο

ΚΙΝΑΛ – Ανδρουλάκης – Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

Αναφερόμενος επίσης στο θέμα της πολιτικής αυτονομίας, ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι δεν λοξοκοιτάζει ούτε προς τη ΝΔ, ούτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Νίκος Ανδρουλάκης: Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης μεταφέρει αισιοδοξία για το μέλλον και ένα καλύτερο αύριο που εγγυάται μια άλλη,πιο θετική και αποτελεσματική για το καλύτερο όλων πορεία της χώρας σε όλα τα επίπεδα. «Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές, αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ν. Ανδρουλάκης: Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές, αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό και θα είναι ξανά πρωταγωνιστής. Είμαι σίγουρος γι’αυτό, διότι η δική μου εκλογή θα φέρει ανανέωση όχι μόνο στην ηγεσία, αλλά και στην εκλογική μας βάση» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, […]

Διαβάστε το στο trikalavoice.gr

Ανδρουλάκης: Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία

«Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο θα είναι διψήφιο μετά τις εκλογές, αλλά στις βουλευτικές εκλογές θα πάρει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό... The post Ανδρουλάκης: Η μάχη για να μεγαλώσει το ΠΑΣΟΚ θα γίνει στην κοινωνία appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά