Φαίη Σκορδά: «Την τρίτη δόση του εμβολίου την έκανα νωρίτερα – Δεν είχα αντισώματα»
16:02 - 03/12/2021
Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού και η τρίτη δόση, για την οποία αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις, ήταν το θέμα συζήτησης στο «Πρωινό» με καλεσμένο στην εκπομπή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Κάποια στιγμή η Φαίη Σκορδά είπε: «Εγώ την τρίτη δόση πάντως την έκανα νωρίτερα. Έκανα μόνη μου ένα τεστ αντισωμάτων, δεν είχα και πήγα να κάνω μόνη μου τη δόση. Γιατί η προηγούμενή μου ήταν επειδή είχα νοσήσει, δεν ήταν από εμβόλιο». Σημειώνεται πως πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η Φαίη Σκορδά κόλλησε δύο φορές κορονοϊό. «Δυο φορές το πέρασα. Πρέπει να βγαίνω στον Χατζηνικολάου κάθε φορά; Την πρώτη φορά επειδή ήταν η πολύ αρχή του κορονοϊού και επειδή δε γνωρίζαμε, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω να το πω δημ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά: «Την τρίτη δόση του εμβολίου την έκανα νωρίτερα – Δεν είχα αντισώματα» (vid)
Τι είπε η παρουσιάστρια στο «Πρωινό» Ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού και η τρίτη δόση, για την οποία αναμένονται σήμερα ανακοινώσεις, ήταν το θέμα συζήτησης στο «Πρωινό» με καλεσμένο στην εκπομπή…
Διαβάστε το στο politik.gr