Γυναικολόγος Κουτμερίδου: Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται
09:46 - 04/12/2021
Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές του δεν είναι εμβολιασμένες, όπως δήλωσε ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, Χρήστος Καρύδας. Σχολιάζοντας...
The post Γυναικολόγος Κουτμερίδου: Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γυναικολόγος Κουτμερίδου – Δεν κάνουν το εμβόλιο -Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται στις Σέρρες
Είχα μιλήσει επανειλημμένα για την ανάγκη εμβολιασμού στο ζευγάρι, τόνισε.
Διαβάστε το στο in.grΑποκαλυπτικός ο γυναικολόγος της Κουτμερίδου: Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται στις Σέρρες
Σχολιάζοντας αναφορά ότι το ποσοστό του εμβολιασμού στις Σέρρες είναι λίγο κάτω από 50% έκανε λόγο μάλιστα για γενναιόδωρο ποσοστό. «Ο κόσμος αρνείται επιδεικτικά να εμβολιαστεί» δήλωσε δε ο γυναικολόγος. «Είχαμε επανειλημμένα μιλήσει για την ανάγκη εμβολιασμού στο ζευγάρι, γιατί προστατεύει ζωές και σώζει μωρά. Αποφάσισαν η Πάττυ να εμβολιαστεί μετά τον τοκετό… Υπήρχε παράγοντας […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓυναικολόγος Κουτμερίδου για κορωνοϊό: Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται στις Σέρρες
Βαθύτατα συγκλονισμένος για τον πρόωρο χαμό της Παρθένας Κουτμερίδου δήλωσε ο γυναικολόγος της Χρήστος Καρύδας.
Διαβάστε το στο topontiki.grΓυναικολόγος Κουτμερίδου: Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν εμβολιάζονται στις Σέρρες
«Ο κόσμος αρνείται επιδεικτικά να εμβολιαστεί»
Διαβάστε το στο news.grΓυναικολόγος Παρθένας Κουτμερίδου – Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν έχουν εμβολιαστεί
«Βαθύτατα συγκλονισμένος» από τον θάνατο της Παρθένας Κουτμερίδου, της 38χρονης κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που έχασε τη «μάχη» με τον κορονοϊό, δήλωσε ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γυναικολόγος Παρθένας Κουτμερίδου – Ούτε 2 στις 10 έγκυες πελάτισσές μου δεν έχουν εμβολιαστεί
Διαβάστε το στο spoilers