Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»
12:02 - 05/12/2021
Στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Super Κική, η οποία μίλησε για το The 2night Show, […]
The post Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική: Στο «The 2night Show» έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα
Τι είπε για τη συμμετοχή της στο J2US
Διαβάστε το στο Super Κική – «Στην εκπομπή του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»
Η Super Κική μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για όλα
Διαβάστε το στο Super Κική: «Στην εκπομπή του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»
Super Κική: Τι είπε για το πέρασμά της από το «The 2night show» και την παρουσία της στο «J2US»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSuper Κική: «Στο The 2night Show του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»
Σε ότι αφορά τη συμμετοχή σου στο J2US, απάντησες αμέσως θετικά όταν σου έγινε η πρόταση; Έγιναν χιλιάδες συζητήσεις και μίτινγκ. Κοίταξα και ποιοι θα είναι εκεί οι συμπαίκτες –είμαι πολύ ψείρας με αυτά- δεν θα πήγαινα όπου κι όπου. Στον Αρναούτογλου είχα πει κατευθείαν το «ναι». Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSuper Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»
Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε
To άρθρο Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grSuper Κική – «Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν…»
Η Super Κική, σε συνέντευξή της η μίλησε για το The 2night Show, αλλά και το J2US. -Σε ότι αφορά τη συμμετοχή σου στο J2US,...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Super Κική – «Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν…»
Διαβάστε το στο spoilersSuper Κική: "Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα"
"Έγιναν χιλιάδες συζητήσεις και μίτινγκ για το J2US"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr