Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

12:02 - 05/12/2021

Στο περιοδικό ΟΚ και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη η Super Κική, η οποία μίλησε για το The 2night Show, […] The post Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική: Στο «The 2night Show» έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα

Τι είπε για τη συμμετοχή της στο J2US

Διαβάστε το στο

Super Κική – «Στην εκπομπή του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

Η Super Κική μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για όλα

Διαβάστε το στο

Super Κική: «Στην εκπομπή του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

Super Κική: Τι είπε για το πέρασμά της από το «The 2night show» και την παρουσία της στο «J2US»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Super Κική: «Στο The 2night Show του Αρναούτογλου έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή σου στο J2US, απάντησες αμέσως θετικά όταν σου έγινε η πρόταση; Έγιναν χιλιάδες συζητήσεις και μίτινγκ. Κοίταξα και ποιοι θα είναι εκεί οι συμπαίκτες –είμαι πολύ ψείρας με αυτά- δεν θα πήγαινα όπου κι όπου. Στον Αρναούτογλου είχα πει κατευθείαν το «ναι». Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα»

Η Super Κική παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τη Φανή Πλατσατούρα, όπου μεταξύ άλλων μίλησε To άρθρο Super Κική: «Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Super Κική – «Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν…»

Η Super Κική, σε συνέντευξή της η μίλησε για το The 2night Show, αλλά και το J2US. -Σε ότι αφορά τη συμμετοχή σου στο J2US,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Super Κική – «Πήγα με σκυμμένο το κεφάλι και έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν…»

Διαβάστε το στο spoilers

Super Κική: "Στο The 2night Show έπαιρνα πιο λίγα χρήματα από τότε που ήμουν σερβιτόρα"

"Έγιναν χιλιάδες συζητήσεις και μίτινγκ για το J2US"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο