The Voice: «Στα χαρακώματα» Παπαρίζου κι Αργυρός – «Πάνω από το κορμί μου θα περάσεις»

01:06 - 06/12/2021

Μία δύσκολη απόφαση είχε να πάρει ο Πάνος Μουζουράκης στο Battles του The Voice, αφού έπρεπε να επιλέξει με ποια […] The post The Voice: «Στα χαρακώματα» Παπαρίζου κι Αργυρός – «Πάνω από το κορμί μου θα περάσεις» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: «Στα χαρακώματα» Παπαρίζου κι Αργυρός – Πάνω από το κορμί μου θα περάσεις

Μία δύσκολη απόφαση είχε να πάρει ο Πάνος Μουζουράκης στο Battles του The Voice, αφού έπρεπε να επιλέξει με ποια παίκτρια θα συνεχίσει παρακάτω στο σόου. Ο coach επέλεξε την Ηλιάνα κι η 16χρονη Ναταλία Osawarou έμεινε στην σκηνή μήπως υπάρξει steal από κάποιον άλλον από τους coaches. Η Έλενα Παπαρίζου έκανε πρώτη την κίνηση αλλά τελικά δεν ήταν μόνη της, αφού κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός πάτησε το κουμπί κι ήταν έτοιμος να διεκδικήσει τη Ναταλία, που έγινε ξαφνικά μήλον της έριδος. Ο Κωνσταντίνος δεν ήταν πρόθυμος να αφήσει κανένα περιθώριο στην Έλενα και υπήρξε μια δυναμική αναμέτρηση μες τον παρακάτω απολαυστικό διάλογο. Ε.Π.: Μόνο εγώ δεν γύρισα στα δικά σου blinds. Μήπως πρέπει να μου δώ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

The Voice: Αργυρός σε Παπαρίζου «Πάνω από το κορμί μου θα περάσεις»

The Voice: Σκληρή μάχη έδωσαν Έλενα Παπαρίζου και Κωνσταντίνος Αργυρός, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη για την διεκδίκηση παίκτριας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο