Πέτρος Ίμβριος: «Είχε γραφτεί ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα»
12:04 - 06/12/2021
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε ο Πέτρος Ίμβριος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την πρόταση που του έχει […]
The post Πέτρος Ίμβριος: «Είχε γραφτεί ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Ίμβριος: Έλεγαν πως παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα
Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του τηλεοπτικού σταθμού Open TV και μίλησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης «Survivor», αλλά και για την πρώην σύζυγό του Ναταλία Γερμανού. Σε ερώτηση για το παρελθόν του και τη σχέση του με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, ο αγαπημένος τραγουδιστής, αποκάλυψε ένα περιστατικό που τον είχε πειράξει πολύ εκείνη την εποχή. Πιο συγκεκριμένα έκανε λόγο ένα δημοσίευμα σχετικό με το γάμο τους. «Από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε. Αυτό που γράφτηκε και με είχε πειράξει τότε ήταν ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία για να μου φτιάξει την καριέρα. Ήταν κάτι εν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑπαντά ο Πέτρος Ίμβριος: «Γράφτηκε ότι παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα» (vid)
Σχετικά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής εξήγησε πως είναι κάτι που συζητάει με την οικογένειά του, προκειμένου να αποφασίσει τελικά. «Έχω δεχθεί πρόταση για το Survivor, αλλά την επεξεργάζομαι, το συζητάω με την οικογένειά μου, τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα το ζυγίσω λίγο καλύτερα και τις επόμενες μέρες […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Ίμβριος: «Έλεγαν πως παντρεύτηκα τη Ναταλία Γερμανού για να μου φτιάξει την καριέρα» (vid)
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει για το αν θα πάει ή όχι στο «Survivor» Ο Πέτρος Ίμβριος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του τηλεοπτικού σταθμού Open TV και μίλησε για…
Διαβάστε το στο politik.gr