Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη του Αη Νικόλα: Ηχηρό μήνυμα ΥΕΘΑ – Αθρόα προσέλευση στις εκκλησίες

15:32 - 06/12/2021

Eπιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, πραγματοποίησε ανάρτηση με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού. «Αυτή η συσσωρευμένη δύναμη που έχει μία αυτόνομη μονάδα μάχης, που είναι ένα πολεμικό σκάφος, πολλώ μάλλον όταν μιλάμε για όλον τον Στόλο, πραγματικά διαπερνάει το «είναι» του καθενός. Kαταλαβαίνει κανείς […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη του Αη Νικόλα: Ηχηρό μήνυμα ΥΕΘΑ – Αθρόα προσέλευση στις εκκλησίες

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία η σημερινή ημέρα καθώς η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού και Προστάτη των ναυτικών, του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού, αλλά και των φτωχών. Το άρθρο Το Πολεμικό Ναυτικό τιμά τον προστάτη του Αη Νικόλα: Ηχηρό μήνυμα ΥΕΘΑ – Αθρόα προσέλευση στις εκκλησίες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο