Ζέτα Δούκα: «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία»
02:08 - 07/12/2021
Τη νύχτα της Δευτέρας, η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε, μεταξύ […]
The post Ζέτα Δούκα: «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ζέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου
Τι είπε η ηθοποιός για την ψυχανάλυση
Διαβάστε το στο Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με τη βουλιμία και τη νευρική ανορεξία...
Διαβάστε το στο ZouglaΖέτα Δούκα – «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15»
«Ο άνθρωπος που έχει ανορεξία και πεινάει και θέλει να φάει. Χρησιμοποιεί την τροφή ως μέσο εξουσίας, τελειομανίας και ελέγχου στο κεφάλι του», δήλωσε η Ζέτα Δούκα.
Διαβάστε το στο Ζέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία
Τη νύχτα της Δευτέρας (06/12), η Ζέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς στους Men of Style και εξομολογήθηκε άγνωστες στιγμές της ζωής της. Ανέτρεξε στο παρελθόν και περιέγραψε πώς πήρε την απόφαση να αφήσει την προηγούμενη δουλειά της και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Μίλησε ακόμα για την παιδική της ηλικία και μοιράστηκε τον προβληματισμό της, όσον αφορά το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές σε σχέση με την αυτονομία και την ανεξαρτησία των ανθρώπων. Όπως η ίδια παραδέχτηκε έχει ζήσει μια ζωή με πολλές δυσκολίες, αλλά ποτέ δεν τη σταμάτησαν από το να προχωρήσει στη ζωή της. Εξομολογήθηκε πως έχει παλέψει με την κατάθλιψη
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα: «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN ήταν η Ζέτα Δούκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τη μάχη της με τη βουλιμία και τη νευρική...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕξομολόγηση Ζέτας Δούκα: «Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου. Ο σωστός όρος είναι διαταραχές πρόσληψης τροφής και είναι καλό να το λέμε σωστά. Υπάρχει η πεποίθηση ότι ο ανορεξικός δεν πεινάει και δεν θέλει να φάει, κάτι που είναι λάθος» εξομολογήθηκε αρχικά η ηθοποιός. «Ο άνθρωπος που έχει ανορεξία και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΖέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου
H Zέτα Δούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» του OPEN και μίλησε για τη νευρική ανορεξία αλλά και την ψυχανάλυση.
Το άρθρο Ζέτα Δούκα: Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία από τα 15 μέχρι τα 26 μου εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΖέτα Δούκα: "Έχω περάσει νευρική ανορεξία και νευρογενή βουλιμία" (video)
"H ψυχανάλυση είναι το μοναδικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου και να πιάσει τόπο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr