Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»
12:38 - 07/12/2021
Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Τρίτη και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να προχωρήσει σε μια […]
The post Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου - Πώς αντέδρασε η Φαίη Σκορδά;
Σε δύσκολη κατάσταση η παρουσιάστρια από την on air αποκάλυψη του πρώην συζύγου της
Διαβάστε το στο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» - Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά (video)
Ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, φέρνοντας σε αμηχανία τη Φαίη ΣκορδάΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Λιάγκας: Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου απέναντι στα παιδιά μου
Για τον χωρισμό των γονιών του και τον δικό του από τη Φαίη Σκορδά μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του ηθοποιού Χρήστου Πλαΐνη. Η κουβέντα ξεκίνησε όταν ο παρουσιαστής τόνισε πόσο τον έχει συγκινήσει η ιστορία του ηθοποιού που είχε εξομολογηθεί ότι ο χωρισμός των γονιών του στον στιγμάτισε. «Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και αν λέμε ότι δεν σημαίνει τίποτα» είπε ο παρουσιαστής. Και συνέχισε: «Κι εμένα με στιγμάτισε, όλα τα παιδιά τα στι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΧαμός στο Πρωινό: Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω» (vid)
Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε στον Χρήστο Πλαΐνη: «Πάντα με συγκινεί γιατί έχει μια πολύ ανθρώπινη και γλυκιά ιστορία ζωής -σε ένα μέρος της ταυτίζομαι κι εγώ μαζί σου. Με συγκινεί που λες ότι σε στιγμάτισε ο χωρισμός των γονιών σου όταν ήσουν έξι χρονών. Ένας χωρισμός των γονιών κάθε παιδί το στιγματίζει, όσο και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» – – Η Φαίη Σκορδά προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει
Ο Χρήστος Πλαΐνης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου στο Πρωινό, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» – – Η Φαίη Σκορδά προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Πώς αντέδρασε η Φαίη Σκορδά (Video)
Μια ατάκα που η Φαίη Σκορδά δεν περίμενε να ακούσει στον αέρα της εκπομπής
Διαβάστε το στο topontiki.grΈνταση με την αποκάλυψη του Λιάγκα ότι δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό - Ήθελε να αποχωρήσει η Σκορδά
Το πρωινό: Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος σήμερα (7/12) στην…
Διαβάστε το στο onsports.grΓιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου» – Η Φαίη Σκορδά προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει
Ο Χρήστος Πλαΐνης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 7 Δεκεμβρίου στο Πρωινό, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1. Η κουβέντα με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά ξεκίνησε, όταν ο παρουσιαστής τόνισε πόσο τον έχει συγκινήσει η ιστορία του ηθοποιού που είχε εξομολογηθεί ότι ο χωρισμός των γονιών του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»
Ο Χρήστος Πλαΐνης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό την Τρίτη και ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση φέρνοντας σε δύσκολη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά: «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Λιάγκας – «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό» – Φαίη Σκορδά – «Θα αποχωρήσω, δεν θα το συνεχίσω»
Ο Γιώργος Λιάγκας σε πρωτοφανή εξομολόγηση. Άφωνη η Φαίη Σκορδά, έτοιμη να αποχωρήσει από την εκπομπή.
Διαβάστε το στο to10.gr