Κρατερός Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο»
13:06 - 07/12/2021
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Κρατερός Κατσούλης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή […]
The post Κρατερός Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κρατερός Κατσούλης: «Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου»
«Μου είπαν… και χάρη σου κάνουμε που σε πληρώνουμε», αποκαλύπτει ο Κρατερός Κατσούλης για το εργασιακό bullying που έχει βιώσει. Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή που θα παρουσίαζε, το λόγο που αρνήθηκε να πάει στο Survivor, και το ενδεχόμενο ενός ... Περισσότερα
To άρθρο Κρατερός Κατσούλης: «Αγαπώ τις σχέσεις, δε σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κρατερός Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο, δεν σκοπεύω να μείνω για πάντα μόνος μου» (vid)
Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και δήλωσε αρχικά για το θεατρικό project που συμμετέχει τώρα. «Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚ.Κατσούλης: «Ποτέ δε λέω ποτέ για ένα δεύτερο γάμο - Αγαπώ τις σχέσεις»
Ο Κρατερός Κατσούλης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που απέρριψε την πρόταση για το Survivor, αλλά και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.
«Είμαστε στο Modus Vivendi, ένα χώρο έκφρασης, τέχνης και πολιτισμού. Έχω τη χαρά να συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι να προσφέρεται κάτι που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα στην καθημερινότητά μας», είπε.
Στην συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στο φαινόμενο του εργασιακού εκφοβισμού. «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει δουλέψει πάνω από 12 μήνες στην ζωή του και να μην έχει κάποια παραδείγματα εργασιακού εκφοβισμού να διηγηθεί. Σημασία έχει να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε εκ
Διαβάστε το στο pronews.gr