Λάκης Γαβαλάς: «Μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους στη φυλακή»

15:36 - 07/12/2021

Για την πορεία του στο χώρο της μόδας, τη συνεργασία με τη Ραφαέλα Καρά, τη φυλακή και το νέο του […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους στη φυλακή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: Μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους στη φυλακή

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς», λέει ο ίδιος

Διαβάστε το στο

Λάκης Γαβαλάς: «Mου είπε μπροστά σε όλους “Κύριε Γαβαλά, ζητώ χίλια συγγνώμη”» (vid)

«Η Ραφαέλα Καρά… σκύλα! Ήθελε να της πως αν είναι ωραίο αυτό που φοράει. Με επέλεξαν στο μπαλέτο της Ραφαέλα Καρά και με πήραν στη Ρώμη, στην Τσινετσιτά. Μετά από λίγο καιρό πήρα αρκετή προαγωγή για την εποχή εκείνη. ήμουν πολύ κοντά στη Ραφαέλα Καρά, έλεγα τη γνώμη μου για τα φορέματα που φορούσες. Τις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λάκης Γαβαλάς: «Μου ζήτησε συγγνώμη μπροστά σε όλους στη φυλακή»

«Μπήκα στη φυλακή σαν Λάκης και έφυγα σαν κύριος Γαβαλάς», λέει ο Λάκης Γαβαλάς. Για την πορεία του στο χώρο της μόδας, τη συνεργασία με τη Ραφαέλα Καρά, τη φυλακή και το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». «Η Ραφαέλα Καρά… σκύλα! Ήθελε να της πως αν είναι ωραίο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο