Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα»
17:56 - 07/12/2021
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την
To άρθρο Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καπουτζίδης: Απηύθυνε ερώτηση στον Μητσοτάκη - «Για ποιον λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
«Αν μπορεί να μου το απαντήσει έχει καλώς, αν δεν έχει απάντηση, πάει να πει ότι έχει κάνει κάτι λάθος», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
Μια ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθηνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» που έχει ως στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στην αρχή, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης σε Κυριάκο Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη – «Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
Ο κ. Καπουτζίδης μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και έθεσε μια σειρά καίριων ερωτημάτων απευθυνόμενος στην πολιτεία αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: Θέλω να ρωτήσω τον πρωθυπουργό γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα
Μία ερώτηση προς τον πρωθυπουργό της χώρας θέλησε να κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης, που συμμετείχε σε εκδήλωση με θέμα «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» του υπουργείου Δικαιοσύνης για θέματα που αφορούν στην καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου. Ο ηθοποιός είπε σε λίγα λόγια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ως παιδί και τον ρατσισμό που βίωσε επειδή ήταν γκέι, τον ρατσισμό που ακόμα βιώνει κάθε ομοφυλόφιλος στη χώρα που εξακολουθεί να μην έχει δικαιώματα που απολαμβάνουν οι στρέιτ, όπως το να μπορούν να κρατούν το χέρι του συντρόφου τους όταν αυτός πεθαίνει, όπως είπε με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Γε
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: "Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα"
Μίλησε στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Καπουτζίδης ρωτά Μητσοτάκη: Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα
Μια ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθηνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» που έχει ως στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στην αρχή, ο...
The post Ο Καπουτζίδης ρωτά Μητσοτάκη: Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα στη γειτονιά μου, στην πόλη μου»
Ολοι γνωριζουμε ότι έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τις σεξουαλικές του επιλογές αλλά αυτή τη φορά μίλησε φέρνοντας παραδείγματα από την παιδική του ηλικία. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος από τη θέση του ομιλητή έθεσε μια σειρά ερωτημάτων προς την κοινωνία αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Από την ηλικία των 8-9 […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης
Διαβάστε το στο topontiki.grΓ.Καπουτζίδης σε Κ.Μητσοτάκη: «Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Γιώργος Καπουτζίδης, παρευρέθηκε σε εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου.
Αρχικά μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και έθεσε μια σειρά καίριων ερωτημάτων απευθυνόμενος στην πολιτεία αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Από την ηλικία των 8 – 9 κατάλαβα ότι κάτι δεν είναι τόσο ευχάριστο για κάποιους. Δεν μου εξήγησαν ποτέ γιατί πειράζει να παίζω για παράδειγμα με τις κούκλες της αδερφής μου. Ξεκίνησα να βλέπω ότι οι άνθρωποι παρατηρούσαν σ’ εμένα κάτι που τους έκανε να με χλευάζουν, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ήταν αυτό, δεν μου εξήγησαν ποτέ τι ενοχλούσ
Διαβάστε το στο pronews.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Θέλω να ρωτήσω γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα»
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων, λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού -ταυτότητας και έκφρασης φύλου του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος από τη θέση του ομιλητή έθεσε μια σειρά ερωτημάτων προς την κοινωνία αλλά και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχοντας μιλήσει και […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚαπουτζίδης προς Μητσοτάκη: «Γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» [BINTEO]
Καπουτζίδης: "Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα σ’ αυτή την αίθουσα, στη γειτονιά μου, στην πόλη μου. Αυτό δεν το έχω καταλάβει."
Διαβάστε το στο neolaia.grΤο ερώτημα του Γ. Καπουτζίδη στον Κ. Μητσοτάκη: «Γιατί είμαι άνθρωπος με λιγότερα δικαιώματα;» (vid)
Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος συμμετείχε στην εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού – ταυτότητας και έκφρασης φύλου του…
Διαβάστε το στο politik.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Για ποιον λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» (βίντεο)
Ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη απηύθυνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για εκδήλωση με τίτλο «Κοινωνία χωρίς Ρατσισμό, Κοινωνία με Μέλλον» για την καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού-ταυτότητας και έκφρασης φύλου, από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Στην αρχή, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε για τη ζωή του. «Γεννήθηκα στις ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grΚαπουτζίδης: «Ρωτώ τον πρωθυπουργό γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;»
Καπουτζίδης: «Ρωτώ τον πρωθυπουργό γιατί είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» Στην εκδήλωση του υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο «Κοινωνία χωρίς ρατσισμό, κοινωνία με μέλλον» συμμετείχε και ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της δικής του τοποθέτησης έθεσε το πλαίσιο του ρατσισμού έναντι των διαφορετικών ανθρώπων. Δε σταμάτησε όμως εκεί. Έκανε κριτική για […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚαπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» (VIDEO)
Μια ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απηύθηνε ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του υπουργείου Δικαιοσύνης. Πρόκειται για...
The post Καπουτζίδης σε Μητσοτάκη: «Για ποιο λόγο είμαι ο άνθρωπος με τα λιγότερα δικαιώματα;» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr