Καραμανλής: Στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ του «Θέρμη – Γαλάτιστα»

19:32 - 07/12/2021

Νωρίτερα κατά 15 μήνες παραδόθηκαν, σήμερα, στην κυκλοφορία τα πρώτα πέντε χιλιόμετρα του οδικού άξονα «Θέρμης- Γαλάτιστας», με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή να αναλαμβάνει τη δέσμευση ότι το έργο, συνολικού μήκους 13 χιλιομέτρων, θα έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022, έναντι του Μαρτίου του 2023, οπότε κι ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Τα πρώτα πέντε αυτά χιλιόμετρα, που εγκαινίασε σήμερα ο κ. Καραμανλής, αφορούν το τμήμα από την Αγία Αναστασία μέχρι τον κόμβο Γαλάτιστας που ανακατασκευάστηκε, ενώ συνολικά στο πλαίσιο υλοποίησης του πρότζεκτ προβλέπεται η αναμόρφωση οχτώ ισόπεδων κόμβων, των κάθετων δρόμων, καθώς και η κατασκευή υπόγειου αγωγού ομβρίων υδάτων στη

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ του οδικού άξονα «Θέρμη- Γαλάτιστα»

Κώστας Καραμανλής: Βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών και στον επικίνδυνο δρόμο 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καραμανλής: Στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ του Θέρμη - Γαλάτιστα - «Βάζουμε τέλος στην ταλαιπωρία των οδηγών και στον επικίνδυνο δρόμο»

«Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί το 2023», σημείωσε ο κ. Καραμανλής

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Intrakat: Παρέδωσε 15 μήνες νωρίτερα στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, την Τρίτη 07/12/21, τα πρώτα πέντε χιλιόμετρα του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας, τα οποία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό τμήμα του έργου, τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής. Η παράδοση έγινε από τους κ.κ. Δημήτρη Κούτρα, Αντιπρόεδρο και Πέτρο Σουρέτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTRAKAT. Στην τελετή ... Περισσότερα To άρθρο Intrakat: Παρέδωσε 15 μήνες νωρίτερα στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Intrakat: 15 μήνες νωρίτερα στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας

Την παράδοση στηνμ κυκλοφορία, την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, των πρώτων πέντε χιλιομέτρων του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας, ανακοίνωσε η Intrakat. Όπως αναφέρει η εταιρεία, το συγκεκριμένο κομμάτι του οδικού άξονα αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα του έργου, τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: Η […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Intrakat: Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, 15 μήνες νωρίτερα, τα πρώτα 5 χλμ του οδικού άξονα Θέρμης-Γαλάτιστας

Ένα πολύ σημαντικό τμήμα του έργου, τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής.

Διαβάστε το στο mononews.gr

INTRAKAT: 15 μήνες νωρίτερα στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του άξονα Θέρμης-Γαλάτιστας

Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, την Τρίτη 07/12/21, τα πρώτα πέντε χιλιόμετρα του οδικού άξονα Θέρμης – Γαλάτιστας, τα οποία αποτελούν ένα πολύ σημαντικό τμήμα του έργου, τόσο για την οδική ασφάλεια όσο και για την ανάπτυξη της περιοχής. Η παράδοση έγινε από τους κ.κ. Δημήτρη Κούτρα, Αντιπρόεδρο και Πέτρο Σουρέτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTRAKAT. Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν Το άρθρο INTRAKAT: 15 μήνες νωρίτερα στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του άξονα Θέρμης-Γαλάτιστας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Καραμανλής: Στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ. του δρόμου Θέρμη-Γαλάτιστα -«Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί το 2023»

Στην κυκλοφορία δόθηκαν τα πρώτα 5 χιλιόμετρα του τμήματος Θέρμη-Γαλάτιστα, του οδικού άξονα Θεσσαλονίκη-Πολύγυρος, παρουσία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του υφυπουργού Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη. Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Κωνσταντίνος Κουτσούκος, και ο αντιπρόεδρος […] The post Καραμανλής: Στην κυκλοφορία τα πρώτα 5 χλμ. του δρόμου Θέρμη-Γαλάτιστα -«Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί το 2023» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η Τουρκία μπορεί να αναπτύξει σύντομα τους S-400 εναντίον του πιο πιστού συμμάχου της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή

Η Χεζμπολάχ αναφέρει επίθεση κατά του Ισραήλ με «δεκάδες» ρουκέτες

Γερμανός μυστικός πράκτορας στη DW: «Το επίπεδο απειλής ενόψει Euro είναι εξαιρετικά υψηλό»

Την κορόιδευαν οι γιοι της γιατί αγόραζε λαχεία, μέχρι που κέρδισε… 12 εκατομμύρια

Εύκολη τάρτα λαχανικών

Άναψαν τα αίματα στο Survivor – Συνεχίστηκε και στις καλύβες ο καυγάς μεταξύ Σταυρούλας και Περπατάρη