#Αγία Αναστασία

Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες διώροφο σπίτι στα Βασιλικά - Ένας εγκαυματίας

lykavitos.gr
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής για φωτιά σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Αγία Αναστασία, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης.
18:17 29/10/2023

Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Θεωνά στην Αγία Αναστασία την Φαρμακολύτρια (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Με λαμπρότητα και κατάνυξη ετελέσθη ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός επί τη ιερά μνήμη του Αγίου Θεωνά Β´ κτήτορος και ανιδρυτού της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας. Το άρθρο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Θεωνά στην Αγία Αναστασία την Φαρμακολύτρια (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:36 25/03/2023

Ιωάννινα: 66χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Αγία Αναστασία

Newsit
Tραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Αγία Αναστασία του δήμου Δωδώνης, στα Ιωάννινα. Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τετάρτης (08.03.2023) ένας 66χρονος στην Αγία Αναστασία Ιωαννίνων αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, τον άνδρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο κρεμασμένο από δέντρο σε χωράφι της περιοχής και άμεσα ειδοποιήθηκε Αστυνομία και ιατροδικαστής που μετέβησαν στον τόπο του συμβάντος ... Περισσότερα To άρθρο Ιωάννινα: 66χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην Αγία Αναστασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:08 09/03/2023

Γιατί ονομάζεται Φαρμακολύτρια η Αγία Αναστασία

ekklisiaonline.gr
Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια: Διότι λύνει τίς φαρμακείες, δηλαδή τά μάγια. Το άρθρο Γιατί ονομάζεται Φαρμακολύτρια η Αγία Αναστασία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
13:34 04/02/2023

«Εμείς εδώ έχουμε δικό μας γιατρό, την Αγία Αναστασία τη Ρωμαία…»

ekklisiaonline.gr
Αγία Αναστασία Ρωμαία: Εμπειρίες από Θαύματα στην Ι.Μ. Οσίου. Γρηγορίου Αγίου Όρους Το άρθρο «Εμείς εδώ έχουμε δικό μας γιατρό, την Αγία Αναστασία τη Ρωμαία…» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
15:06 22/01/2023

Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια: Βοηθούσε κρυφά όσους είχαν ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας ή ένα λόγο παρηγοριάς

ekklisiaonline.gr
22 Δεκεμβρίου: Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια… Το άρθρο Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια: Βοηθούσε κρυφά όσους είχαν ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας ή ένα λόγο παρηγοριάς εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:10 22/12/2022

Μονές και Ναοί της Αγίας Αναστασίας

ekklisiaonline.gr
Η Αγία Αναστασία ετιμάτο ιδιαίτερα στη Μικρά Ασία. Μετά την Μικρασιατική Καταστροφή με την καταφυγή των Μικρασιατών προσφύγων, τονώθηκε στον Ελλαδικό χώρο η λατρεία της αγίας Αναστασίας, σύμφωνα με τον λαογράφο Δημήτριο Λουκάτο. Το άρθρο Μονές και Ναοί της Αγίας Αναστασίας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
14:12 22/12/2022

Ποια ήταν η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια που τιμάται σήμερα

Zougla
Στις 22 Δεκεμβρίου εορτάζουμε τη μνήμη της μεγαλομάρτυρος της Χριστιανικής Εκκλησίας, Αγίας Αναστασίας...
08:46 22/12/2022

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ

ekklisiaonline.gr
Εορτολόγιο- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Δεκεμβρίου: H εκκλησία μας τιμά σήμερα εκτός από την Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια την Αγία Θεοδότη και τα τρία παιδιά της και τον Άγιο Ζωΐλο. Το άρθρο ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ- ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Η ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:24 22/12/2022

ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 22 Δεκεμβρίου – Γιορτή Σήμερα

ekklisiaonline.gr
ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 07.30 - Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολυτρία η Μεγαλομάρτυς και Θαυματουργή. Το άρθρο ΑΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑ Live: ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 22 Δεκεμβρίου – Γιορτή Σήμερα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:56 22/12/2022

Καιρός σήμερα: ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο για Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου- Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια

ekklisiaonline.gr
ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ: ο καιρός σήμερα Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα δυτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και στα βόρεια θα φθάσει τους 11 με 12 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς και στα Δωδεκάνησα τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικ
06:10 22/12/2022

ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ: Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια και το ιερό σπήλαιο που αναβλύζει αγίασμα

ekklisiaonline.gr
Ιερός τόπος που αποπνέει γαλήνη και κατάνυξη. Το άρθρο ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ: Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια και το ιερό σπήλαιο που αναβλύζει αγίασμα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
04:02 22/12/2022

Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια: Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός στο Μοναστήρι της (ΦΩΤΟ)

ekklisiaonline.gr
Μονή Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας: Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός. Το άρθρο Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια: Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός στο Μοναστήρι της (ΦΩΤΟ) εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
20:50 21/12/2022

Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια

ekklisiaonline.gr
Η καταγωγή της Αγίας Αναστασίας ήταν από την Ρώμη. Ο πατέρας της ονομαζόταν Πραιτεξτάτος και ήταν Ρωμαίος πατρίκιος ενώ την μητέρα της την έλεγαν Φαύστα. Το άρθρο Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:24 21/12/2022

Εορτολόγιο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 – Άγιος Χρυσόγονος

ekklisiaonline.gr
Το Εορτολόγιο της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου 2022. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Η Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς και Φαρμακολύτρια. Ο Άγιος Χρυσογόνος ο Μάρτυρας. Η Αγία Θεοδότη και τα τρία παιδιά της οι Μάρτυρες. Προεόρτια των Χριστουγέννων. Το άρθρο Εορτολόγιο Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 – Άγιος Χρυσόγονος εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
17:06 21/12/2022

Εορτολόγιο Σήμερα 22 Δεκεμβρίου γιορτή: Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια – Η θαυματουργή προσευχή

ekklisiaonline.gr
Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια γιορτή: Ο πατέρας της ήταν ειδωλολάτρης ,Ρωμαίος πατρίκιος, Πραιτεξτάτος ονομαζόμενος.Τη χριστιανική πίστη διδάχτηκε από τη μητέρα της και το θεόπνευστο διδάσκαλό της, το Χρυσογόνο. Το άρθρο Εορτολόγιο Σήμερα 22 Δεκεμβρίου γιορτή: Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια – Η θαυματουργή προσευχή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
12:50 21/12/2022

Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια : Θεραπεύει από τις ψυχασθένειες και από τα μάγια – Γιορτή σήμερα 22/12

ekklisiaonline.gr
Η καταγωγή της Αγίας Αναστασίας ήταν από την Ρώμη. Ο πατέρας της ονομαζόταν Πραιτεξτάτος και ήταν Ρωμαίος πατρίκιος ενώ την μητέρα της την έλεγαν Φαύστα. Η Αναστασία διακρινόταν για την ομορφιά του σώματος, τη μόρφωση, το άμεμπτο ήθος και τη σωφροσύνη της. Το άρθρο Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια : Θεραπεύει από τις ψυχασθένειες και από τα μάγια – Γιορτή σήμερα 22/12 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
06:14 21/12/2022

Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Όρθρος Θεία Λειτουργία 22 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά

ekklisiaonline.gr
ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Live - ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΥΤΡΙΑΣ Live: Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά. Εκκλησία Live - Θεία Λειτουργία Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας Ζωντανά. Όρθρος και Θεία Λειτουργία Προεόρτιων των Χριστουγέννων - Ευλογία και Προσευχή στην Αγία Αναστασία τη Φαρμακολύτρια. Η Αγία Αναστασία η Φαρμακολύτρια η Μεγαλομάρτυς και Θαυματουργή. Ο Άγιος Χρυσογόνος ο Μάρτυρας. Η Αγία Θεοδότη και τα τρία παιδιά της οι Μάρτυρες. Προεόρτια των Χριστουγέννων. Το άρθρο Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια Live: Γράψτε ονόματα στην Εκκλησία Online μέσω της φόρμας – Όρθρος Θεία Λειτουργία 22 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά εμφανίστηκε πρώ
04:34 21/12/2022

Εορτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας – 22 Δεκεμβρίου

ekklisiaonline.gr
Γιορτή σήμερα – 22 Δεκεμβρίου: Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια – Η καταγωγή της Αγίας Αναστασίας ήταν από την Ρώμη. Ο πατέρας της ονομαζόταν Πραιτεξτάτος και ήταν Ρωμαίος πατρίκιος ενώ την μητέρα της την έλεγαν Φαύστα. Το άρθρο Εορτή της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολύτριας – 22 Δεκεμβρίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:34 20/12/2022

Στις 22 Δεκεμβρίου εορτάζει η Αγία Αναστασία: Η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια

ekklisiaonline.gr
Η καταγωγή της Αγίας Αναστασίας ήταν από την Ρώμη. Ο πατέρας της ονομαζόταν Πραιτεξτάτος και ήταν Ρωμαίος πατρίκιος ενώ την μητέρα της την έλεγαν Φαύστα. Η Αναστασία διακρινόταν για την ομορφιά του σώματος, τη μόρφωση, το άμεμπτο ήθος και τη σωφροσύνη της. Το άρθρο Στις 22 Δεκεμβρίου εορτάζει η Αγία Αναστασία: Η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
07:44 19/12/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load