Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα»
19:52 - 07/12/2021
Για το περιοδικό «Sunday Times Style» φωτογραφήθηκε η γοητευτική Μόνικα Μπελούτσι.
Η ίδια δηλώνει πως δεν φοβάται τον χρόνο που περνά.
«Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο» είπε η ίδια στην αποκαλυπτική συνέντευξή της.
Μίλησε ακόμη την αγάπη της στα ζυμαρικά και το κρασί. Αποφεύγει τις απαιτητικές προπονήσεις και τα αυστηρά διατροφικά πλάνα, αλλά κάνει συχνά Pilates. Ωστόσο, πριν από κάποια σημαντική δουλειά ή project, γυμνάζεται αρκετά και προσέχει το διατροφολόγιό της.
«Δεν έχω εμμονή. Πάντα ήμουν μία γυναίκα με καμπύλες, ποτέ πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να γεράσω όμορφα. Όταν είσαι 50 ή 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται: «Θέλω να γεράσω όμορφα»
Το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας εξακολουθεί να είναι η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα 57 της χρόνια. Η μοναδική Ιταλίδα ντίβα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Sunday Times Style» και έκανε αποκαλύψεις μιλώντας για όλα. «Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο» είπε μιλώντας στο περιοδικό. Δεν έκρυψε τις διατροφικές της συνήθειες ... Περισσότερα
To άρθρο Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται: «Θέλω να γεράσω όμορφα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται: «Θέλω να γεράσω όμορφα»
Το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας εξακολουθεί να είναι η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα 57 της χρόνια.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Μόνικα Μπελούτσι αποκαλύπτεται: «Θέλω να γεράσω όμορφα»
Το απόλυτο σύμβολο της θηλυκότητας εξακολουθεί να είναι η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα 57 της χρόνια. Η μοναδική Ιταλίδα ντίβα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «Sunday Times Style» και έκανε αποκαλύψεις μιλώντας για όλα. «Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν με διαφορετικό τρόπο» είπε μιλώντας στο περιοδικό. Δεν έκρυψε τις διατροφικές της συνήθειες […]
Διαβάστε το στο dete.grΜόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα» – Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει
Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω να γεράσω όμορφα» – Καθώς το σώμα γερνάει, η ψυχή μεγαλώνει Για τη σχέση της με το χρόνο και τη διατροφή μίλησε η ιταλίδα σταρ Μόνικα Μπελούτσι στο πλαίσιο της φωτογράφισής της για το περιοδικό «Sunday Times Style». «Πλέον υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες να μεγαλώνουν, με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε, σημειώνοντας πως η […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr