Πάνος Τριανταφύλλου: «Ήμουν στην ανάνηψη κι η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»
01:46 - 08/12/2021
Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας του Τόκυο, Πάνος Τριανταφύλλου, ήταν καλεσμένος στο The 2night Show και μίλησε για το ατύχημα […]
The post Πάνος Τριανταφύλλου: «Ήμουν στην ανάνηψη κι η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Πάνος Τριανταφύλλου εξομολογείται: «Η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»
Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας
Διαβάστε το στο ZouglaΠάνος Τριανταφύλλου: Ήμουν στην ανάνηψη κι η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά
Καλεσμένος στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης (07/12) ο Πάνος Τριανταφύλλου, ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας του Τόκιο. Σε μία αποκαλυπτική συζήτηση μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που είχε στα 18 του και τον καθήλωσε στο αμαξίδιο. «Φορούσα ζώνη αλλά το βάθος του γκρεμού ήταν 70-100 μέτρα. Έκανε όμως τόσες τούμπες το αυτοκίνητο που εγώ πετάχτηκα εκτός αυτοκινήτου. Οδηγούσε άλλος, ήταν θέμα απειρίας του οδηγού. Σκέψου ότι φορούσα ζώνη κι ήμουν πίσω». Όταν άκουσε για πρώτη φορά ότι δεν θα περπατήσει ξανά το σοκ που πήρε ήταν μεγάλο. «Ήμουν στην ανάνηψη ή στην εντατική κι ήταν μια νοσοκόμα και μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσεις ξανά. Ήταν τότε σοκ γιατί από την πρώτη στιγμή το
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Πάνος Τριανταφύλλου εξομολογείται: «Η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»
Καλεσμένος στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Τρίτης ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας του Τόκυο, Πάνος Τριανταφύλλου, ο οποίος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠαραολυμπιονίκης ξιφασκίας - Π.Τριανταφύλλου: «Ήμουν στην ανάνηψη & η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά»
Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας του Τόκυο, Πάνος Τριανταφύλλου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης μίλησε για το ατύχημα που είχε στα 18 του και τον απότομο τρόπο που έμαθε ότι δεν θα μπορέσει να περπατήσει.
«Ήμουν στην ανάνηψη ή στην εντατική κι ήταν μια νοσοκόμα και μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσεις ξανά. Ήταν τότε σοκ γιατί από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος -είχαμε πέσει σε γκρεμό μεγάλου βάθους- αυτό που είπα είναι ότι οτιδήποτε και να έχει γίνει, θα το παλέψω.
Λέω θα κάνω γυμναστική και θα περπατήσω γιατί κατάλαβα ότι δεν θα μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Δεν ήταν σωστό που μου το είπε, το σωστό θα ήταν να μου το πει ο γιατρός μου. Το θεωρώ ανοησία» είπε ο Πάνος Τρι
Διαβάστε το στο pronews.grΠάνος Τριανταφύλλου: Ήμουν στην ανάνηψη και μου είπαν ότι δεν θα ξαναπερπάτησω
Ο χάλκινος Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τροχαίο που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο σε ηλικία 18 χρονών και τον ρόλο που έπαιξε ο αθλητισμός στη ζωή του.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2night Show» τον Πάνο Τριανταφύλλου, τον χάλκινος Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας που μας έκανε περήφανους με τις επιδόσεις του στο Τόκιο. Μιλώντας στον παρουσιαστή για το ατύχημα που τον καθήλωσε σε αμαξίδιο σε ηλικία μόλις 18 χρονών, ο νεαρός αθλητής αφηγήθηκε: «Φορούσα ζώνη αλλά το βάθος του γκρεμού ήταν 70-100 μέτρα. Έκανε όμως τόσες τούμπες το αυτοκίνητο που εγώ πετάχτηκα εκτός αυτοκινήτου» και εξήγησε πως δεν έτρεχαν κι ότι το ατύχημα ήταν θέμα απειρίας. «θα μπορούσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΠάνος Τριανταφύλλου: "Ήμουν στην ανάνηψη κι η νοσοκόμα μου είπε ωμά ότι δεν θα περπατήσω ξανά"
"Το βάθος του γκρεμού ήταν 70 με 100 μέτρα και έκανε πολλές τούμπες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr