Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air: Είναι ντροπή!Είπα ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air: Είναι ντροπή!Είπα ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό και αφορμή στάθηκε μία χθεσινή του δήλωση!Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Λιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε ο παρουσιαστής – «Είπα εγώ ποτέ ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;»
Η συζήτηση στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 είχε «φουντώσει» για τα καλά με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Φλωρινιώτη και την Πηνελόπη ΠΙτσούλη. Η Φαίη Σκορδά θέλησε να πει την άποψη της, αλλά ο συμπαρουσιαστής της, Γιώργος Λιάγκας την «έκοψε» τονίζοντας της: «Μην κάνεις το ίδιο που έκαναν με μένα χθες». Ο παρουσιαστής, στην συνέχεια «άστραψε και βρόντηξε» με αφορμή ένα σχόλιο του στη χθεσινή εκπομπή το οποίο αναπαράχθηκε. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην χθεσινή εκπομπή πως: «Δεν έχω ξεπεράσει τον χωρισμό μου απέναντι στα παιδιά μου». Η συγκεκριμένη του ατάκα αναπαράχθηκε και ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον τρόπο με τον οπ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛιάγκας: Άστραψε και βρόντηξε on air: Είναι ντροπή!Είπα ότι δεν ξεπέρασα τον χωρισμό από την Σκορδά;
Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό…
Διαβάστε το στο onsports.gr