Σοβαρή καταγγελία από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ: «Κρατούν κλειστές ΜΕΘ για VIP ασθενείς»

12:04 - 08/12/2021

«Και ρωτώ εγώ αφού έχουμε 114 εκτός ΜΕΘ διασωληνωμένους γιατί οι 47 κλίνες δε γεμίζουν;»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοβαρή καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ: Κρατούν ΜΕΘ ρεζερβέ για VIP ασθενείς με κορονοϊό, τι απαντά ο Οικονόμου

Σε μια απίστευτη καταγγελία για κλίνες ΜΕΘ στον Ερυθρό Σταυρό που παραμένουν κλειστές για VIP ασθενείς προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι από τις 647 κλίνες ΜΕΘ που διατίθενται για περιστατικά κορονοϊού σε όλη τη χώρα, οι 47 παραμένουν κενές, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 114 ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ στα […] The post Σοβαρή καταγγελία από την ΠΟΕΔΗΝ: Κρατούν ΜΕΘ ρεζερβέ για VIP ασθενείς με κορονοϊό, τι απαντά ο Οικονόμου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Οικονόμου και Πλεύρης διαψεύδουν τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ για κλειστές κλίνες ΜΕΘ

Διαψεύδει κατηγορηματικά η κυβέρνηση τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Διαβάστε το στο mononews.gr

Πλεύρης: Fake news οι καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ ότι κρατούνται κλίνες ΜΕΘ για «VIP ασθενείς»

Διαψεύδει τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, ότι κρατούνται κλίνες ΜΕΘ για «VIP ασθενείς» και ότι γίνεται επιλεκτική εισαγωγή τη στιγμή που ασθενείς με κορωνοϊό διασωληνώνονται σε κοινούς…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι