Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

12:06 - 08/12/2021

Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής […] The post Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ξιαρχό: «Ξέρω τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της» (vid)

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε, κατάλαβα τον λόγο που όντως δεν με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Ξιαρχό: «Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει, δε τη θεωρώ φίλη μου»

Τη δική του απάντηση στην Κόνι Μεταξά και σε όσα είπε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: «Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει, δε τη θεωρώ φίλη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»

” Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία” ξεκαθαρίζει ο Τάσος Ξιαρχό. Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο