Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»
12:06 - 08/12/2021
Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής […]
The post Τάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Ξιαρχό: «Ξέρω τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της» (vid)
Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πάντα ουδέτερη και ο τρόπος της είναι ο τρόπος της. Δεν μπορώ να την κρίνω για αυτό. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν συναντηθήκαμε, κατάλαβα τον λόγο που όντως δεν με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤάσος Ξιαρχό: «Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει, δε τη θεωρώ φίλη μου»
Τη δική του απάντηση στην Κόνι Μεταξά και σε όσα είπε χθες στην εκπομπή της Κατερίνας
To άρθρο Τάσος Ξιαρχό: «Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει, δε τη θεωρώ φίλη μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤάσος Ξιαρχό: «Κατάλαβα τον λόγο που η Κόνι Μεταξά δεν με θέλει στη ζωή της»
” Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ξεκάθαρα και όταν μιλάει η ζήλια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία” ξεκαθαρίζει ο Τάσος Ξιαρχό. Για το τέλος στη σχέση με την Κόνι Μεταξά μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό, το πρωί της Πέμπτης, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Σαν κύριο αίτιο τους τέλους, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr