Γιώργος Θεοφάνους: «Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω»

12:26 - 08/12/2021

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για πολλά, λίγο πριν κάνει πρεμιέρα με τη νέα του εκπομπή στο […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Θεοφάνους για τη διαφωνία του με τον Γιάννη Πάριο: «Θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω»

«Με τον Γιάννη έχω μεγάλο απωθημένο. Ένα τραγούδι κυκλοφορήσαμε όλο κι όλο. Είχαμε λίγο διαφωνία με τον στίχο και θα έπρεπε κι εγώ να κάνω λίγο πίσω. Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω. Βεβαίως το έχω μετανιώσει». «Ενέδωσα σε μεγάλο χρηματικό ποσό. Το μετάνιωσα γιατί κάθε φορά που χτύπαγε το τηλέφωνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Θεοφάνους για Γιάννη Πάριο: «Θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω, το έχω μετανιώσει» (Video)

Η άγνωστη διαφωνία τους

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Γιώργος Θεοφάνους: "Είναι ο Γιάννης Πάριος, θα έπρεπε εγώ να κάνω πίσω"

"Από τους 15.000 δημιουργούς που είμαστε στην Ελλάδα, οι 10 παίρνουμε περίπου 20.000 τον χρόνο"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Θεοφάνους: «Γελάω με τον Γρηγόρη Πετράκο» – Τι είπε για Θεοδωρίδου και X-Factor

Γιατί εμφανίστηκε μετανιωμένος ο Γιώργος Θεοφάνους και τι ανέφερε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και το επερχόμενο X-Factor; The post Γιώργος Θεοφάνους: «Γελάω με τον Γρηγόρη Πετράκο» – Τι είπε για Θεοδωρίδου και X-Factor appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο