#Γιώργος Θεοφάνους

Ο Γιώργος Θεοφάνους «Αντικριστά» με 4 ακόμη σπουδαίους συνθέτες στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ

queen.gr
Η μουσική συνάντηση της χρονιάς, ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους, τον Γιώργο Κατσαρό, τον Θανάση Πολυκανδριώτη, τον Κώστα Χατζή και τον Στέφανο Κορκολή.  Περισσότερα...
20:17 22/04/2024

Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε καμία επαφή»

Newsit
Αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας για για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ αναφέρθηκε και στις συνεργασία που θα έχει με τον Στέφανο Κορκολή. Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλώντας στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι είπε πως με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουν καμία επαφή. «Δεν μιλάμε και με στεναχωρεί γιατί είναι μία σπουδαία ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Νατάσα Θεοδωρίδου δεν έχουμε καμία επαφή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:00 21/04/2024

Ο Γιώργος Θεοφάνους «ΑΝΤΙΚΡΙΣΤΑ» με 4 κορυφαίους συνθέτες στο θέατρο Παλλάς

gossip-tv.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους αντικριστά με τους Στέφανο Κορκολή, Κώστα Χατζή, Γιώργο Κατσαρό και Θανάση Πολυκανδριώτη στην σκηνή του Παλλάς!Περισσότερα...
15:37 16/04/2024

Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήει πρώτα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολίασε στο Breakfast@star τον ντόρο που υπήρξε με το δημοσίευμα ότι η επιτροπή της ΕΡΤ θα δώσει […] The post Γιώργος Θεοφάνους: «Στενοχωρήθηκα με το δημοσίευμα για την ΕΡΤ, αφήστε την κοπέλα να τραγουδήει πρώτα» appeared first on Zappit.
14:00 16/04/2024

Ευρυδίκη: "Ο Γιώργος Θεοφάνους ήθελε μεγάλη οικογένεια, δεν μπορούσα να το προσφέρω, ήμουν εντελώς διαφορετική"

patrasevents.gr
"Με έκανε πολύ ευτυχισμένη που έκανε οικογένεια ο Γιώργος γιατί ξέρω πόσο αγάπη είχε στα παιδιά και πόσο μεγάλη οικογένεια ήθελε"
23:53 18/03/2024

Γιώργος Θεοφάνους: «Ποιος μπορεί να ζήσει με τα δικαιώματα τα ποσά που παίρνουμε είναι ελάχιστα»

Newside.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φαίη Σκορδά, όπου και μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που περνούν οι στιχουργοί στην Ελλάδα. Ο κ. Θεοφάνους δήλωσε πως δεν… μπορεί να ζήσει με 20.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που να σημειωθεί αντιστοιχεί σε 1660€ το μήνα, δηλαδή εισόδημα σχεδόν τριπλάσιο του βασικού μισθού [...] Το άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: «Ποιος μπορεί να ζήσει με τα δικαιώματα τα ποσά που παίρνουμε είναι ελάχιστα» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
10:00 13/02/2024

Γιώργος Θεοφάνους: Η ιδιαίτερη τούρτα για τα 56α γενέθλια του – Φωτογραφία

tlife.gr
Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γιώργο Θεοφάνους, καθώς είχε τα γενέθλιά του. Ο ταλαντούχος To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Η ιδιαίτερη τούρτα για τα 56α γενέθλια του – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 11/01/2024

Γιώργος Θεοφάνους: Η εξομολόγηση για τον γιο του – «Μου έκανε μεγάλο δώρο, τρομερά συγκινητικό»

tlife.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε γίνεται μιλώντας για τις To άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Η εξομολόγηση για τον γιο του – «Μου έκανε μεγάλο δώρο, τρομερά συγκινητικό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 23/12/2023

Γιώργος Θεοφάνους: Έχασε 17 κιλά με τη δίαιτα που ακολουθεί όλη η Κύπρος – Τι απαγορεύεται να τρως

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Τρομερή αλλαγή στην εμφάνιση του είδε ο Γιώργος Θεοφάνους έπειτα από δίαιτα που ακολούθησε και τον βοήθησε να χάσει 17 κιλά. Όταν το 2019 είχε βρεθεί καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, ο συνθέτης και στιχουργός είχε αποκαλύψει πως ακολούθησε μια δίαιτα την οποία κάνει η μισή Κύπρος, αφού είναι πάρα πολύ γνωστή. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Το άρθρο Γιώργος Θεοφάνους: Έχασε 17 κιλά με τη δίαιτα που ακολουθεί όλη η Κύπρος – Τι απαγορεύεται να τρως εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:00 13/12/2023

Fame Story: Η κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με την Άννα έβαλε «φωτιά» στο πλατό – «Ο καθένας δείχνει τη μαγκιά του όπως θέλει»

okmag.gr
Η κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με την Άννα έβαλε «φωτιά» στο πλατό του 8oυ live του Fame Story. Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνθέτης είχε μπει στη μουσική ακαδημία και αναφερόμενος στην εμφάνισή της στο 7ο live, εκείνη του απάντησε εξίσου χιουμοριστικά. Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους θεώρησε ότι ξεπέρασε τα όρια της οικειότητας και θέλησε να […] The post Fame Story: Η κόντρα του Γιώργου Θεοφάνους με την Άννα έβαλε «φωτιά» στο πλατό – «Ο καθένας δείχνει τη μαγκιά του όπως θέλει» appeared first on OK! Magazine.
23:58 17/11/2023

Fame Story: Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Άννα – «Σε παρακαλώ πολύ μαζέψου»

okmag.gr
Μια κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Άννα ξέσπασε στο σημερινό επεισόδιο του Fame Story. Όλα ξεκίνησαν κατά την είσοδό του συνθέτη στη μουσική ακαδημία και αναφερόμενος στην εμφάνισή της στο live, εκείνη του απάντησε εξίσου χιουμοριστικά. Ωστόσο, ο Γιώργος Θεοφάνους θεώρησε ότι ξεπέρασε τα όρια της οικειότητας και θέλησε να βάλει τα όριά […] The post Fame Story: Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και την Άννα – «Σε παρακαλώ πολύ μαζέψου» appeared first on OK! Magazine.
00:58 17/11/2023

Fame Story: Το challenge που θα αντιμετωπίσουν οι σπουδαστές

okmag.gr
Η Πηγή Δεβετζή μπαίνει στην Ακαδημία του Fame Story για το καθιερωμένο, πλέον, πρόγραμμα γυμναστικής και ο Δημήτρης Κλειδάς εξακολουθεί να μην μπορεί να προσαρμοστεί. Ο Τίτος Λαχανάς είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, καθώς πηγαίνει στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, για να δώσει συνέντευξη. Ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνει στην Ακαδημία […] The post Fame Story: Το challenge που θα αντιμετωπίσουν οι σπουδαστές appeared first on OK! Magazine.
17:58 16/11/2023

Γιώργος Θεοφάνους για Fame Story: «Και λίγα τους είπε η Εύη Δρούτσα»

zappit.gr
Στην εκπομπή «Fay’s Time» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε για το Fame […] The post Γιώργος Θεοφάνους για Fame Story: «Και λίγα τους είπε η Εύη Δρούτσα» appeared first on Zappit.
15:00 15/11/2023

Fame Story: Η Άντριου ερμήνευσε τον «Θυμό» της Πάολας και ο Γιώργος Θεοφάνους την «πετσόκοψε»

okmag.gr
Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στο προηγούμενο live, η Άντριου ήρθε στο 6ο live του Fame Story για να τραγουδήσει τον «Θυμό» της Πάολας. Το τραγούδι αυτό της άρεσε εξαρχής και όπως εξομολογήθηκε την εμφάνισή της ήθελε να την αφιερώσει στον Nicky που αποχώρησε και είχαν έρθει πιο κοντά. Η εμφάνιση που δίχασε και το […] The post Fame Story: Η Άντριου ερμήνευσε τον «Θυμό» της Πάολας και ο Γιώργος Θεοφάνους την «πετσόκοψε» appeared first on OK! Magazine.
23:58 03/11/2023

Fame Story: Η στιγμή που ο Φειδίας μπαίνει σε στούντιο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους

okmag.gr
Ο Φειδίας Ηροδότου ήταν ο νικητής στην ψηφοφορία για την καλύτερη εμφάνιση στο προηγούμενο Live του Fame Story και το έπαθλο του είναι μια επίσκεψη με τον Γιώργο Θεοφάνους σε στούντιο ηχογράφησης. Ο σπουδαστής θα ηχογραφήσει μια επανεκτέλεση του τραγουδιού «Υπήρχες πάντα», που έχει ερμηνεύσει ο Σάκης Ρουβάς. Ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε διάφορες παρατηρήσεις στον […] The post Fame Story: Η στιγμή που ο Φειδίας μπαίνει σε στούντιο μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους appeared first on OK! Magazine.
01:58 03/11/2023

Fame Story: Η σκληρή κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη – «Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι;»

okmag.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους μπήκε στην Ακαδημία στο σημερινό επεισόδιο του Fame Story. Ο γνωστός συνθέτης σχολίασε όσα έγιναν στο 5ο live, ενώ επικεντρώθηκε σε όσα έγιναν με την ερμηνεία του Γιάννη.  «Από εσένα έχω απαιτήσεις πάρα πολύ μεγάλες, για αυτό και σου τα είπα τόσο σκληρά. Δεν άκουσες τίποτα αγόρι μου αν νομίζεις ότι αυτό είναι […] The post Fame Story: Η σκληρή κριτική του Γιώργου Θεοφάνους στον Γιάννη – «Δηλαδή ρε φίλε η αξιοπιστία σου πού είναι;» appeared first on OK! Magazine.
00:58 01/11/2023

Fame Story: Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνουν στην Ακαδημία

okmag.gr
Ο Fipster έρχεται στο σημερινό επεισόδιο (Τρίτη 31/10) στην Ακαδημία μαζί με μια ξεχωριστή καλεσμένη, τη Μαίρη Συνατσάκη, για να σχολιάσουν το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα αρνητικά σχόλια στα social media. Οι σπουδαστές κάνουν πρόβα τα τραγούδια, που θα ερμηνεύσουν στο 6ο Fame Story Live την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, με τη Στεφανία Ρίζου και τον Νικόλα Ραπτάκη. Η Ελεάννα Rielle δυσανασχετεί με το κομμάτι που της έχει δοθεί, καθώς […] The post Fame Story: Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Θεοφάνους μπαίνουν στην Ακαδημία appeared first on OK! Magazine.
19:58 31/10/2023

Ο Νικηφόρος απαντά στο σχόλιο του Γιώργου Θεοφάνους ότι έκανε καριέρα από θαύμα

govastileto.gr
Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Θεοφάνους στο νέο live του Fame Story το βράδυ της Παρασκευής ρωτήθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη για το σχόλιο που είχε κάνει πριν από χρόνια για τον Νικηφόρο. «Και στον Νικηφόρο στο X Factor έλεγες ότι δεν θα κάνει καριέρα και έκανε. Άρα μην το παίρνεις στραβά», τόνισε χαρακτηριστικά […]
12:00 23/10/2023

Fame Story: Η είσοδος του Γιώργου Θεοφάνους και η προσωπική συζήτηση με κάποιους σπουδαστές

okmag.gr
Ο Γιώργος Θεοφάνους, o κορυφαίος μουσικοσυνθέτης με τις τεράστιες επιτυχίες, που έχει συνεργαστεί με τα σημαντικότερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας, μπήκε στην Ακαδημία του Fame Story, για να μιλήσει με τους σπουδαστές. Ξεκίνησε πρώτα να μιλά με όλους τους σπουδαστές και ανέφερε ότι είναι μαζί τους αλλά θέλει να έχουν μια φυσιολογική «απόσταση». Επιπλέον, είπε […] The post Fame Story: Η είσοδος του Γιώργου Θεοφάνους και η προσωπική συζήτηση με κάποιους σπουδαστές appeared first on OK! Magazine.
01:58 19/10/2023

Fame Story: Μπαίνει ο Γιώργος Θεοφάνους στην Ακαδημία

okmag.gr
Στο αποψινό επεισόδιο 18/10 του Fame Story η αγωνία κορυφώνεται για τους σπουδαστές της Ακαδημίας και όλοι προετοιμάζονται για το 4ο Live, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 21:00. Η Μαρία Σολωμού μπαίνει στην Ακαδημία για το μάθημα της θεατρικής έκφρασης και ενημερώνεται ότι ο Danny και ο Victor είναι προβληματισμένοι με το τραγούδι, που τους […] The post Fame Story: Μπαίνει ο Γιώργος Θεοφάνους στην Ακαδημία appeared first on OK! Magazine.
18:58 18/10/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load