Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι»
12:38 - 08/12/2021
Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλο το […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: «Μου πρότειναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να μπω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι»
Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την απόφαση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και της Μυριέλλας Κουρεντή να αποχωρήσουν προσωρινά από το θέατρο για να μπουν στο Survivor και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί κι εκείνος προτάσεις
Διαβάστε το στο Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι» (vid)
Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δεν τον ενόχλησαν προσωπικά οι αποχωρήσεις των ηθοποιών, όμως θεωρεί ότι κάνουν μεγάλη ζημιά στο θέατρο. «Δεν είμαι έξαλλος με την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είμαι στεναχωρημένος. Είμαστε στις τελευταίες πρόβες, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα. Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι, αλλά είπα όχι» (Video)
Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί ενοχλήθηκε με την απόφαση των 2 ηθοποιών να αποχωρήσουν από το θέατρο για να μπουν στο Survivor
Διαβάστε το στο topontiki.grΣπύρος Μπιμπίλας: Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι
«Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε»
Διαβάστε το στο news.grΣπύρος Μπιμπίλας – «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι»
Με σύνδεση μέσω skype βγήκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μίλησε για όλο το χαμό που έχει γίνει τις...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας – «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι»
Διαβάστε το στο spoilersΜπιμπίλας: «Μου έδιναν 7.000 για να μπω σε ριάλιτι και είπα όχι»
Για την απόφαση των ηθοποιών Γιάννη Χατζηγεωργίου και Μυριέλλας Κουρεντή να αποχωρήσουν από το θέατρο και να πάνε σε ριάλιτι σχολίασε ο Μπιμπίλας. Ο ίδιος τόνισε ότι του έχει γίνει…
Διαβάστε το στο politik.grΣπύρος Μπιμπίλας: "Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα και είπα όχι"
"Το θέατρο πρέπει να προφυλάξουμε, όχι τους ανθρώπους που θέλουν να φύγουν από μια παράσταση για να πάνε σε ένα ριάλιτι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr