Τάσος Ξιαρχό – Κόνι Μεταξά: Γιατί έφτασε στο τέλος η φιλία τους (vid)

13:16 - 08/12/2021

Τέλος έβαλε η Κόνι Μεταξά στην φιλία της με τον Τάσο Ξιαρχό με τον ίδιο να αποκαλύπτει τον λόγο αυτής της απόφασής της Ο χορογράφος που το τελευταίο διάστημα έχει…

Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: Πλέον δεν τη νιώθω φίλη μου

Οριστική τελεία φαίνεται πως βάζει ο Τάσος Ξιαρχό στο κεφάλαιο Κόνι Μεταξά! Από φίλοι κολλητοί… δυο ορκισμένοι εχθροί μοιάζει να γίνονται ο χορογράφος και η τραγουδίστρια. Και αυτό καθώς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, ο Τάσος Ξιαρχό δεν άφησε περιθώρια επανασύνδεσης. «Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, δεν μπορείς να μιλήσεις ... Περισσότερα To άρθρο Τάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: Πλέον δεν τη νιώθω φίλη μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Tάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Όχι δεν τη νιώθω φίλη μου»

O Tάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά...

Διαβάστε το στο Zougla

Tάσος Ξιαρχό για Κόνι Μεταξά: «Όχι δεν τη νιώθω φίλη μου»

O Tάσος Ξιαρχό μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τις πρόσφατες δηλώσεις της Κόνι Μεταξά όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση. O χορογράφος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τάσος Ξιαρχό: "Η Κόνι Μεταξά με ζηλεύει"

"Δε τη θεωρώ φίλη μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ politik.gr

Ευάγγελος Βενιζέλος: «Το μεγάλο κράτος είναι βαρύ»

Θρίλερ στα σύνορα της Ουκρανίας: Η Ρωσία στέλνει άλλους 7.000 στρατιωτικούς – ΗΠΑ: Ανά πάσα στιγμή η εισβολή

Πάτρα: Οι αναρτήσεις της μητέρας σε σελίδες μαμάδων

ΕΦΚΑ: Κόπηκε η σύνταξη σε δικαιούχο λόγω λάθους το…1982 (vid)

Το άγχος Μητσοτάκη μην «θολώσει» η εικόνα του στη μεσαία τάξη και οι γκρίνιες για το «δώρο του Πάσχα» πριν ακόμα δοθεί

CNN Türk: Πότε θα είναι η καλύτερη χρονική συγκυρία για να εισβάλλει η Τουρκία στα νησιά