Σαλάχ υπέρ εμβολιασμών: «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν τον καθένα που λέει για τον τρόπο που παίζω»
19:10 - 08/12/2021
Ο Μο Σαλάχ μιλώντας στον αιγυπτιακό σταθμό «MBC Masr TV» αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, προτρέποντας όλο τον κόσμο να το κάνει. Ο άσος της Λίβερπουλ μίλησε και για την αντιμετώπιση των reds όταν έμαθαν ότι ο Σαλάχ διαγνώστηκε πριν καιρό από κορωνοϊό. «Δεν ήταν πραγματικά πρόβλημα, αλλά σχολίασαν ότι κόλλησα σε ένα γαμήλιο πάρτι. Αλλά ο αδερφός […]
Το άρθρο Σαλάχ υπέρ εμβολιασμών: «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν τον καθένα που λέει για τον τρόπο που παίζω» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλάχ: “Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα γίνω σαν αυτούς που διορθώνουν πώς παίζω”
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ τοποθετήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ιατρική και προέτρεψε τους ανθρώπους να σπεύσουν να το κάνουν. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μίλησε στον αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό MBC Masr TV για τον κορωνοϊό, την αντίδραση της Λίβερπουλ όταν ο ίδιος νόσησε από τον ιό, ενώ προέτρεψε και όσους δεν έχουν σπεύσει ακόμα […]
The post Σαλάχ: “Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα γίνω σαν αυτούς που διορθώνουν πώς παίζω” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣαλάχ – «Αν πω ότι το εμβόλιο είναι λάθος, θα είμαι σαν οποιονδήποτε που με διορθώνει για το πως παίζω»
Ο Μο Σαλάχ αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού και τάχθηκε υπέρ, προτρέποντας τον κόσμο να ακούει τους ειδικούς και να εμβολιαστεί.
Διαβάστε το στο to10.gr