Α.Ξάνθος για κρατημένες ΜΕΘ: «Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα»

09:42 - 09/12/2021

Ο Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις καταγγελίες περί ρεζερβέ ΜΕΘ για υψηλά πρόσωπα. Μιλώντας στο δελτίο του Kontra ο πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε 440 ΜΕΘ και παρέδωσε 570, μέσα σε συνθήκες μνημονίων, ενώ το πρόβλημα σήμερα είναι η ανεπαρκής στελέχωση. Για τις καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ και ΟΕΝΓΕ για vip ΜΕΘ είπε: «Αυτό υπερβαίνει κάθε λογική. Δεν θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχει και δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρξει. Κατά την άποψή μου, δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αυτό το οποίο οφείλουμε να διασφαλίσουμε και οφείλει να το διασφαλίσει και το κίνημα των υγειονομικών, τα σωματεία, τα συνδικάτα των γιατρών, των εργαζομένων, αλλ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποστάσεις Ξανθού για τις «VIP ΜΕΘ»: Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό – Περισσότερα στοιχεία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πάντως, ζητά περισσότερα στοιχεία για το θέμα.

Διαβάστε το στο

Ξανθός για VIP ΜΕΘ - Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό – Περισσότερα στοιχεία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, πάντως, ζητά περισσότερα στοιχεία για το θέμα.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ξανθός για τις «Vip ΜΕΘ»: Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει (Video)

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου

Διαβάστε το στο topontiki.gr

"Αδειάζει" τον Ηλιόπουλο ο Ξανθός για τις "VIP ΜΕΘ": Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει

Σε αντίθεση με την γραμμή του κόμματός του, ο Ανδρέας Ξανθός είπε ότι κατά την άποψή του δεν υπάρχουν ρεζερβέ ΜΕΘ για "υψηλά πρόσωπα".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αποστάσεις Ξανθού (ΣΥΡΙΖΑ) για τις «VIP ΜΕΘ»: Κατά τη γνώμη μου δεν συμβαίνει αυτό το πράγμα

Ο Ανδρέας Ξανθός, τομέαρχης Υγείας ΣΥΡΙΖΑ πήρε αποστάσεις από τις καταγγελίες του κόμματός του περί ρεζερβέ ΜΕΘ για υψηλά πρόσωπα. Μιλώντας στο δελτίο του Kontra ο πρώην υπουργός Υγείας της κυβέρνησης Τσίπρα ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε 440 ΜΕΘ και παρέδωσε 570, μέσα σε συνθήκες μνημονίων, ενώ το πρόβλημα σήμερα είναι η ανεπαρκής στελέχωση. ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις