Δολοφονία στην Γλυφάδα: «Τον καθάρισα! Είχαμε διαφορές»

10:08 - 09/12/2021

«Τον καθάρισα! Είχαμε διαφορές». Με αυτά τα λόγια δικαιολόγησε την πράξη του ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του στην Γλυφάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Έχω σκοτώσει έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές»

Σχέδιο να δολοφονήσει τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και μετά να παραδοθεί στις Αρχές είχε ο 51χρονος στη Γλυφάδα. Ο άνδρας πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ήταν 200 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας, βρήκε τον φρουρό και του είπε: «Έχω σκοτώσει εδώ πιο πάνω έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές». Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα μαχαίρι και μια βαλίτσα με ρούχα, που δείχνει ότι ήταν προετοιμασμένος να σκοτώσει και μετά να παραδοθεί. Η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Πρωινές ώρες σήμερα συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός ο οποίος νωρίτερα στην περιοχή της Γλυφάδας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 66χρονο ημεδαπό, συγγενικό του πρόσωπο».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Έχω σκοτώσει έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές»

Σχέδιο να δολοφονήσει τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του και μετά να παραδοθεί στις Αρχές είχε ο 51χρονος στη Γλυφάδα. Ο άνδρας πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που ήταν 200 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας, βρήκε τον φρουρό και του είπε: «Έχω σκοτώσει εδώ πιο πάνω έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές». Μέσα στο […] The post Δολοφονία στη Γλυφάδα: «Έχω σκοτώσει έναν άνθρωπο, είχαμε προσωπικές διαφορές» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: «Τον καθάρισα» - Ο καβγάς και η θανάσιμη κατάληξη

Σκότωσε τον πατριό του με απανωτές μαχαιριές. Σοκ από το νέο άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα.«Τον καθάρισα γιατί είχαμε διαφορές». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 51χρονου δράστη της δολοφονίας σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα. Ο άνδρας είχε στήσει καρτέρι στον σύντροφο της μητέρας του και έπειτα από καβγά, τον σκότωσε με απανωτές μαχαιριές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα έγιναν λίγο μετά τις 6 και μισή το πρωί της Πέμπτης. Ο 51χρονος περίμενε τον άτυχο άνδρα στην οδό Βορείου Ηπείρου και μόλις τον είδε, όρμηξε πάνω του. Ακολούθησε καβγάς μεταξύ των δύο ανδρών για αρκετή ώρα, ενώ τον πέταξε πάνω σε τζαμαρία τραυματίζοντάς τον και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομι

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δολοφονία στη Γλυφάδα – «Τον καθάρισα, είχαμε προσωπικές διαφορές» – Τι αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, αλλά δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Δολοφονία στη Γλυφάδα - «Ο 66χρονος ήταν κάτω μαχαιρωμένος και φώναζε "Βοήθεια"»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δολοφονία στη Γλυφάδα: Τον καθάρισα, είχαμε διαφορές

«Τον καθάρισα, είχαμε διαφορές» φέρεται να είπε στην αστυνομία ο 51χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε τον πατριό του στη Γλυφάδα.... The post Δολοφονία στη Γλυφάδα: Τον καθάρισα, είχαμε διαφορές appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων