Πλεύρης: Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει – Είμαι εξοργισμένος

10:44 - 09/12/2021

Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», μετά τις καταγγελίες του Μιχάλη Γιαννάκου περί ΜΕΘ που κρατούνται για VIP ασθενείς. Ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι πρόκειται για ψεύδη και δήλωσε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλεύρης – Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει»

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε ο υπουργός Υγείας,

Διαβάστε το στο

Πλεύρης για VIP ΜΕΘ – «Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει»

«Όσοι δεν πηγαίνουν στην εισαγγελία να πουν αυτά που καταγγέλλουν, θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα ψέματα που λένε. Δεν περιμένω την εισαγγελία να κινηθεί, κινούμαι εγώ και ζητώ από την εισαγγελία να ελέγξει τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές που έγιναν», τόνισε ο υπουργός Υγείας,

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πλεύρης – Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει»

Διαβάστε το στο tovima

Πλεύρης για VIP ΜΕΘ: Ο κ. Γιαννάκος θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει – Είμαι εξοργισμένος (video)

«Ο κ. Γιαννάκος και το λέω ευθέως δεν έχει τολμήσει να πει ένα όνομα...»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ξέσπασε ο Πλεύρης κατά Γιαννάκου για τις VIP ΜΕΘ: Είμαι εξοργισμένος, θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει

"Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει", δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Εξοργισμένος ο Πλεύρης με τον Γιαννάκο: Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να αποδείξει όσα λέει για τις ΜΕΘ

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη για τις ΜΕΘ, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως θα υποβάλει αναφορά αξιοποίνων πράξεων για τον Μιχάλη Γιαννάκο προκειμένου να κληθεί από τη Δικαιοσύνη και να αποδείξει τα όσα καταγγέλλει ότι κρατούνται ΜΕΘ για VIP περιστατικά. Το άρθρο Εξοργισμένος ο Πλεύρης με τον Γιαννάκο: Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να αποδείξει όσα λέει για τις ΜΕΘ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πλεύρης για «πριβέ ΜΕΘ»: Ο Γιαννάκος θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να αποδείξει αυτά που λέει – Είμαι εξοργισμένος

«Πρόκειται για ψεύδη»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

ΥΠΑ: Ιστορικά ρεκόρ στην επιβατική κίνηση σε πολλά από τα 24 κρατικά αεροδρόμια το 2025

ΔΕΗ Xmas West Park: Η δική μας γιορτινή γειτονιά

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 5/1 η καταβολή των τόκων στους δικαιούχους του ομολογιακού δανείου

Santo Wines: Πώς το ελληνικό οινοποιείο μπήκε στο αποκλειστικό βιβλίο της Rolls-Royce για τα 100 χρόνια Phantom

Σαράντης: Ανοδικό περιθώριο για τον τίτλο και αυξανόμενο μέρισμα για τους μετόχους,  με τιμή στόχο τα €15,22 ανά μετοχή

Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026