Μαρία Κορινθίου: «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου»
19:16 - 09/12/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και την κάμερα του Love It στον […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη τις δύσκολες συνεργασίες – «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να με υποτιμούν»
Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Love It» και τον Ποσειδώνα
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη τις δύσκολες συνεργασίες – «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να με υποτιμούν» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Κορινθίου – «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα του Love It στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη πρωταγωνίστρια μίλησε για τον μονόλογο Τζόρνταν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Κορινθίου – «Τα είχα βροντήξει γιατί με ενοχλεί να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου»
Διαβάστε το στο spoilers