Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο – Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό
11:00 - 10/12/2021
Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες στιγμές για την Μέγκι Ντρίο, καθώς πέθανε η μητέρα της. Το
To άρθρο Δύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο – Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαρύ χτύπημα της μοίρας για την Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό – Ξεσπάει στον αέρα το μοντέλο
Η Μέγκι Ντρίο περνάει δύσκολες ώρες, καθώς “έχασε” τη μητέρα της, σε ηλικία 64 ετών, από κορονοϊό, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Το μοντέλο, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή της στο GNTM, αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η μαμά της άφησε την τελευταία της πνοή, νικημένη από τον κορονοϊό και εξήγησε γιατί δεν […]
The post Βαρύ χτύπημα της μοίρας για την Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό – Ξεσπάει στον αέρα το μοντέλο appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜέγκι Ντρίο: Δύσκολες ώρες για το μοντέλο – Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό (Βίντεο)
Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες στιγμές για την Μέγκι Ντρίο, καθώς πέθανε η μητέρα της από κοροναϊό
Διαβάστε το στο Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της – Κατέρρευσε στο Πρωινό
Δύσκολες ώρες για την Μέγκυ Ντρίο. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΔραματικές ώρες για την Μέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρας της από κορονοϊό
Η Μέγκι Ντρίο, σε τηλεφωνική της επικοινωνία με το Πρωινό, σοκαρισμένη, ανέφερε με λυγμούς: «Η μητέρα μου έφυγε από κορονοϊό. Είχε μια ασθένεια για την οποία έπαιρνε ένα φάρμακο που δεν επέτρεπε να εμβολιαστεί. Με βάση όσα είπαν οι γιατροί, ήταν επίφοβο να κάνει το εμβόλιο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο. Έδινε μια μάχη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔύσκολες ώρες για την Μέγκι Ντρίο – Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό (βίντεο)
Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες στιγμές για την Μέγκι Ντρίο, καθώς πέθανε η μητέρα της. Το γνωστό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM αποκάλυψε στο Πρωινό ότι η μαμά της έφυγε από τη ζωή, νικημένη από τον κορονοϊό σε ηλικία μόλις 64 ετών. Η Μέγκι Ντρίο ανέφερε πως η μητέρα της ήταν διασωληνωμένη για […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό
Δύσκολες στιγμές για τη Μέγκι Ντρίο, αφού η μητέρα της νόσησε από κορωνοϊό και έφυγε τελικά, από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.
Διαβάστε το στο neolaia.grΔύσκολες ώρες για τη Μέγκι Ντρίο: Πέθανε από κορονοϊό η μητέρα της
Συντετριμμένη η Μέγκι Ντρίο καθώς αποκάλυψε ότι έχασε την μητέρα της από κορονοϊό. Δύσκολες ώρες περνάει η Μέγκρι Ντρίο καθώς όπως αποκάλυψε έχασε την μητέρα της από κορονοϊό. Η πρώην παίκτρια του GNTM εμφανίστηκε συντετριμμένη στον αέρα του «Πρωινού» , μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της αλλά και τις τραγικές τελευταίες της στιγμής. Όπως είπε, νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, λέγοντας μάλιστα πως δεν είχε εμβολιαστεί λόγω μίας σοβαρής ασθένειας που δεν της το επέτρεπε. «Είναι η μητέρα μου, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Πέθανε από κορονοϊό. Πάσχει από μια ασθένεια και δεν της επέτρεπαν οι γιατροί να εμβολιαστεί, ήταν επίφοβο. Ήταν 8 μέρες διασωληνωμένη. Είχαμε την ε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜέγκι Ντρίο: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό
Μέγκι Ντρίο: «Η μητέρα μου ήθελε να εμβολιαστεί, εγώ ήθελα να εμβολιαστεί… Αυτό που έχω να πω είναι όσοι μπορούν να εμβολιαστούν και να μην φοβούνται».
Διαβάστε το στο pagenews.grΔύσκολες ώρες για τη Μέγκι Ντρίο – Έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό
Δύσκολες ώρες περνά η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM έχασε τη μητέρα της. Η 64χρονη γυναίκα υπέκυψε στον κορονοϊό στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια μίλησε στο «Πρωινό» και επιβεβαίωσε την είδηση. Όπως είπε η μητέρα της δεν μπορούσε για ιατρικούς λόγους να εμβολιαστεί. «Είχε μυασθένεια Gravis που δεν της επέτρεπε […]
The post Δύσκολες ώρες για τη Μέγκι Ντρίο – Έχασε τη μητέρα της από κορονοϊό appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr