Μαριάννα Τουμασάτου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θες να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό;»
12:38 - 10/12/2021
Η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν μία από τους καλεσμένους στο Πρωινό της 10ης Δεκεμβρίου. Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε
To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου σε Γιώργο Λιάγκα: «Θες να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου και να πάθω κακό;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαριάννα Τουμασάτου – «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;»
Χαμός έγινε -ξανά- στον αέρα του «Πρωινού»
Διαβάστε το στο Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;» ρώτησε τον Λιάγκα
Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Η ηθοποιός σε μία στιγμή δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό της με τα λεγόμενα του Γιώργου Λιάγκα και τον ρώτησε: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;». Μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για το κίνημα #Metoo και τα όσα ήρθαν στο φως όλη τη χρονιά. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε μία νοοτροπία που υπάρχει «βγάζοντας την ηθοποιό από τα ρούχα της». «Υπάρχει μια νοοτροπία ακόμα που λέει ότι δεν φταίει ο θύτης, φταίει το θύμα που του κουνήθηκε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαριάννα Τουμασάτου να αντιδρά λέγοντας: «Θες τώρα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;»
Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου την Παρασκευή και από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το κίνημα […]
The post Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;»
“Εγώ είμαι μια απλή ηθοποιός με συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μου, δεν στην επιβάλλω απλά δεν μπορώ να ακούω και μουρλά”, λέει η Μαριάννα Τουμασάτου. Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου την Παρασκευή και από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το κίνημα #metoo και όσα ήρθαν στο φως όλη τη χρονιά. […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;» ρώτησε τον Λιάγκα
Τι συνέβη στον αέρα του Πρωινού Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί της Παρασκευής (10/12) η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Η ηθοποιός…
Διαβάστε το στο politik.grΜαριάννα Τουμασάτου: "Θες τώρα να ταραχτώ; Να βγάλω φούσκες στα μούτρα μου;"
"Εγώ είμαι μια απλή ηθοποιός με συγκεκριμένη άποψη για τη ζωή μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr