Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του

13:06 - 10/12/2021

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε

Διαβάστε το στο

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε για όλα! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, στη γέννηση της εγγονής του και στη δύσκολη περίοδο μετά τη ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε

Διαβάστε το στο

Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του

O Νίκος Πορτοκάλογλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή  «Πάμε Δανάη!» και μίλησε τόσο για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του όσο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Νίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, τη γέννηση της εγγονής του και τη δύσκολη περίοδο μετά τη διάλυση των Φατμέ! «Γκρίνιαζα ότι δεν υπήρχε η μουσική εκπομπή για να πάω στην τηλεόραση, όταν λοιπόν μου προτάθηκε το “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1 […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε για όλα! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, στη γέννηση της εγγονής του και στη δύσκολη περίοδο μετά τη […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της