Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του
13:06 - 10/12/2021
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον
To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του
Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε
Διαβάστε το στο Νίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε
Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε για όλα! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, στη γέννηση της εγγονής του και στη δύσκολη περίοδο μετά τη ... Περισσότερα
To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του
Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε στην δύσκολη χρονιά που πέρασε
Διαβάστε το στο Νίκος Πορτοκάλογλου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του
O Νίκος Πορτοκάλογλου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε τόσο για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του όσο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του
Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον Νίκο Πορτοκάλογλου, ο οποίος μίλησε για την περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, τη γέννηση της εγγονής του και τη δύσκολη περίοδο μετά τη διάλυση των Φατμέ! «Γκρίνιαζα ότι δεν υπήρχε η μουσική εκπομπή για να πάω στην τηλεόραση, όταν λοιπόν μου προτάθηκε το “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1 […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝίκος Πορτοκάλογλου: Η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε
Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου μίλησε για όλα! Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής τραγουδοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Μέσα σε όλα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, στη γέννηση της εγγονής του και στη δύσκολη περίοδο μετά τη […]
Διαβάστε το στο dete.gr