#Νίκος Πορτοκάλογλου

Η εξομολόγηση του Πορτοκάλογλου στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

real.gr
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου, στον realfm 97,8 ήταν σήμερα ο ερμηνευτής συνθέτης και στιχουργός, Νίκος Πορτοκάλογλου σε μια συνέντευξη από καρδιάς!
12:09 14/03/2024

Νίκος Πορτοκάλογλου: Κατέρρευσε στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω συγκινηθεί»

tlife.gr
Στη χθεσινή εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έδειξε μια πολύ ευαίσθητη του πλευρά, To άρθρο Νίκος Πορτοκάλογλου: Κατέρρευσε στον αέρα της ΕΡΤ – «Έχω συγκινηθεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/03/2024

Κατέρρευσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στα γλυκά λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου: «Έχω συγκινηθεί»

zappit.gr
Μια πολύ ευαίσθητη του πλευρά παρουσίασε ο Νίκος Πορτοκάλογλου, τη νύχτα της Κυριακής. κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για […] The post Κατέρρευσε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στα γλυκά λόγια του Λευτέρη Παπαδόπουλου: «Έχω συγκινηθεί» appeared first on Zappit.
01:00 04/03/2024

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “ανοίγει” το “Μουσικό κουτί” του – Σπάνια συνέντευξη στην ΕΡΤ

monopoli.gr
Με Νταλάρα, Μπάση και Κανά τιμούν τον μεγάλο στιχουργό ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη
20:53 27/02/2024

O Νίκος Πορτοκάλογλου «αλλιώς» στο Μέγαρο Μουσικής - Τα τραγούδια του με συμφωνικό ήχο

NewsBomb
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα μας παρουσιάσει τα τραγούδια του με έναν διαφορετικό συμφωνικό ήχο στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΠερισσότερα...
13:00 21/02/2024

Νίκος Πορτοκάλογλου: Σπάνια φώτο με τα 2 παιδιά και τη σύζυγό του

queen.gr
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είχε την ονομαστική του εορτή και ο γιος του, Λευτέρης του ευχήθηκε δημόσια με μια οικογενειακή φωτογραφίαΠερισσότερα...
10:17 07/12/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου: Παίζει το “Baby Shark” στην ηλεκτρική κιθάρα για χάρη της… εγγονής του

instyle.gr
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σε ένα εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο από αυτό που τον γνωρίζουμε. Ο γνωστός καλλιτέχνης πήρε την ηλεκτρική του κιθάρα και έπαιξε το… “Baby Shark”. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εγγονή του, αφού όπως εξήγησε στο βίντεο που δημοσίευσε είναι το αγαπημένο της! “Παίζοντας με τον γιο μου το αγαπημένο τραγούδι της […] The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Παίζει το “Baby Shark” στην ηλεκτρική κιθάρα για χάρη της… εγγονής του appeared first on InStyle.
11:46 24/11/2023

«Γι’ αυτό σ’ αγαπώ»: Ένα τραγούδι στο οποίο συνυπογράφει τους στίχους η Δήμητρα Καραγιάννη με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και το ερμηνεύει ο ίδιος με τη Μελίνα Κανά

e-ptolemeos.gr
Το τραγούδι «Γι’ αυτό σ’ αγαπώ» συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αφιερωμένο» που κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία. Τους στίχους έχουν γράψει η Δήμητρα Καραγιάννη και ο Φίλιππος Πλιάτσικας, τη μουσική ο ίδιος, ενώ αποτελεί ντουέτο με τη Μελίνα Κανά. Στο άλμπουμ συμμετέχουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Νατάσα Μποφίλιου, o Bαγγέλης Γερμανός, η Μελίνα Κανά, η Στέλλα Κονιτοπούλου και η […]
17:53 13/10/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ερωτευμένος μετά από 40χρόνια κοινής ζωής – Η ρομαντική ευχή στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της

instyle.gr
Δεν υπάρχει γυναίκα που δε θα «έλιωνε» με τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη σύζυγό του για τα γενέθλιά της. Η Μαρίνα, απεικονίζεται σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανάρτησε ο σύντροφός της και αγαπημένος τραγουδιστής ο οποίος την κατέγραψε την ώρα που εκείνη μιλούσε στο κινητο. «Σήμερα,11/8, έχει γενέθλια το κορίτσι που […] The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Ερωτευμένος μετά από 40χρόνια κοινής ζωής – Η ρομαντική ευχή στη γυναίκα του για τα γενέθλιά της appeared first on InStyle.
14:46 11/08/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη σε φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο

youfly.com
Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη στηρίζουν το έργο του MDA Ελλάς τραγουδώντας σε μια φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο! The post Νίκος Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη σε φιλανθρωπική συναυλία στο Βεάκειο appeared first on Youfly.
12:58 01/08/2023

Nίκος Πορτοκάλογλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της εγγονής του

instyle.gr
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι αρκετά δραστήριος στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική του ζωή. Αυτή τη φορά ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία. όπου για πρώτη φορά φαίνεται το πρόσωπο της εγγονής του, η οποία τον έχει ξετρελάνει. Όπως θα δείτε στο στιγμιότυπο, […] The post Nίκος Πορτοκάλογλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της εγγονής του appeared first on InStyle.
14:46 12/06/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του – Είναι μαζί 40 χρόνια

instyle.gr
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι αρκετά δραστήριος στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές ο αγαπημένος καλλιτέχνης κάνει κάποιες εξαιρέσεις και ανεβάζει φωτογραφίες με τη σύζυγό του, Μαρίνα Κατσιώτη, με την οποία φέτος κλείνουν 40 χρόνια γάμου. Το αγαπημένο ζευγάρι βρήκε […] The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του – Είναι μαζί 40 χρόνια appeared first on InStyle.
14:32 26/05/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου για Διονύση Σαββόπουλο: «Το μίσος και το δηλητήριο θα χαθούν στη λήθη»

okmag.gr
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ο Διονύση Σαββόπουλου, μετά τις δηλώσεις όπου εξέφρασε την άποψη πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση αυτοδυναμίας και τάχθηκε υπέρ της Νέας Δημοκρατίας. «Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος […] The post Νίκος Πορτοκάλογλου για Διονύση Σαββόπουλο: «Το μίσος και το δηλητήριο θα χαθούν στη λήθη» appeared first on OK! Magazine.
11:38 18/05/2023

Μουσικό Κουτί: Λίνα Νικολακοπούλου, Ara Dinkjian και Θοδωρής Βουτσικάκης στην ΕΡΤ1

ieidiseis.gr
Το Μουσικό Κουτί υποδέχεται στίχους και μουσικές που έχουν αφήσει το ανεξίτηλο σημάδι τους στο κοινό.Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν το Μουσικό Κουτί της Τετάρτης (17/5) στις 22:00 στην ΕΡΤ1 για τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Ara Dinkjian και τον Θοδωρή Βουτσικάκη. Ήχοι και στίχοι από την Ελλάδα μέχρι την Αρμενία ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους στο πλατό της μουσικής εκπομπής. Η σημερινή εκπομπή είναι αφιερωμένη στις μεγάλες συνεργασίες της Λίνας Νικολακοπούλου με ξένους συνθέτες. Ενώ επίσημοι προσκεκλημένοι, ο σπουδαίος Αρμένιος συνθέτης και κορυφαίος σολίστας στο ούτι Ara Dinkjian και ο χαρισματικός ερμηνευτής της νεότερης γενιάς Θοδωρής Βουτσικάκης. Η Λίνα Νικολακοπούλου μάς θυμίζε
20:06 17/05/2023

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με δύο από τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του

instyle.gr
O Νίκος Πορτοκάλογλου είναι αγαπημένος καλλιτέχνης και επιτυχημένος τραγουδοποιός, αλλά κυρίως είναι ένας τρελαμένος παππούς. Ο γνωστός καλλιτέχνης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία, που λιώνει καρδιές. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγινε παππούς τον Ιούλιο του 2021 καθώς η κόρη του Θάλεια έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι. “Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει […] The post Νίκος Πορτοκάλογλου: Η τρυφερή φωτογραφία με δύο από τις τέσσερις γυναίκες της ζωής του appeared first on InStyle.
13:18 10/05/2023

Με Επίσημο Ένδυμα- Νίκος Πορτοκάλογλου

fosonline.gr
Η ΕΡΤ3 έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές από το Μ. Σάββατο 15 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 17 Απριλίου. Αγαπημένες εκπομπές με πολύ τραγούδι και χορό, συναυλίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση, θρησκευτικοί ύμνοι, κλασική μουσική, ντοκιμαντέρ και ξένες ταινίες που έχουμε αγαπήσει.
13:32 12/04/2023

Μουσικό Κουτί: Καρακώστα, Πλιάτσικας και Δραμαμίνη θα μπορούσαν να αλλάξουν τον κόσμο;

ieidiseis.gr
Ένα Μουσικό Κουτί γεμάτο από όνειρα και ιστορίες της Δυτικής Όχθης, την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 22:00 στην ΕΡΤ1.Το Μουσικό Κουτί φέρνει στις οθόνες μας ένα πάντρεμα από νοσταλγικούς ήχους, νέους και παλιότερους που φέρνουν στο φιλόξενο πλατό του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη,ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Βασιλική Καρακώστα και το συγκρότημα Δραμαμίνη. Οι μουσικοί ενώνουν τις φωνές τους και τα τραγούδια τους στο «Μουσικό κουτί», την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη φιλοξενούν τους τέσσερις ξεχωριστούς καλλιτέχνες που καλύπτουν διαφορετικές γενιές και μουσικές κατευθύνσεις. Θα δούμε ένα δυναμικό Μουσικό Κουτί που μας ταξιδεύει με «Ένα πλοί
22:04 28/03/2023

Μουσικό κουτί: Ο Κώστας Τουρνάς, η Danai Nielsen και ο Σταύρος Νιφοράτος απόψε στην ΕΡΤ

zappit.gr
Τα πιο επιτυχημένα τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής ποπ –και όχι μόνο– έρχονται στο «Μουσικό κουτί» την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1. O Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα […] The post Μουσικό κουτί: Ο Κώστας Τουρνάς, η Danai Nielsen και ο Σταύρος Νιφοράτος απόψε στην ΕΡΤ appeared first on Zappit.
18:02 22/03/2023

Κώστας Τουρνάς, η Danai Nielsen και ο Σταύρος Νιφοράτος στο «Μουσικό κουτί»

Newsit
Τα πιο επιτυχημένα τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής ποπ –και όχι μόνο– έρχονται στο «Μουσικό κουτί» την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.  O Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Κώστα Τουρνά, την Danai Nielsen και τον Σταύρο Νιφοράτο, για να ερμηνεύσουν όλοι μαζί τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και παραμένουν διαχρονικά. «Κυρίες ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Τουρνάς, η Danai Nielsen και ο Σταύρος Νιφοράτος στο «Μουσικό κουτί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:30 21/03/2023

Μουσικό Κουτί: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή

youfly.com
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» που παρουσιάζει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην ΕΡΤ. Διαβάστε περισσότερα. The post Μουσικό Κουτί: Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει για την εκπομπή appeared first on Youfly.
20:14 16/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load