«Ψευτογιατρός» – Σοκάρει η κατάθεση φίλου θύματος του Dr Kontos: «Θύμιζε πρεζόνι, ήταν σαν μεθυσμένος»

13:20 - 10/12/2021

Τριάντα χιλιάδες ευρώ δάνεισε στον καρκινοπαθή φίλο του για να αγοράσει τα σκευάσματα του «ψευτογιατρού» με μοιραία αποτελέσματα όπως κατέθεσε μάρτυρας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου είναι σε εξέλιξη η δίκη του κατηγορούμενου που σήμερα επέλεξε να απουσιάζει από την δικαστική αίθουσα. «Εγώ από την ώρα που του δάνεισα τα χρήματα δεν τον ξαναείδα. Αντιδρούσε αν του έλεγες κάτι. Ήταν πεπεισμένος ότι ακολουθεί ένα καλό δρόμο και ότι θα γίνει καλά.. Ώρες ώρες μου θύμιζε πρεζόνι, ήταν σαν μεθυσμένος ενώ αν τον βλέπατε κανονικά ήταν ένας άνθρωπος μάγκας» κατέθεσε ο μάρτυρας ο οποίος αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας του αδελφικού του φίλου που πέθανε από καρκίνο των όρχεων. «Επέλεξε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Ψευτογιατρός», Κορωπί: Σοκάρει η κατάθεση φίλου θύματος – «Θύμιζε πρεζόνι, ήταν σαν μεθυσμένος»

Τριάντα χιλιάδες ευρώ δάνεισε στον καρκινοπαθή φίλο του για να αγοράσει τα σκευάσματα του «ψευτογιατρού» με μοιραία αποτελέσματα όπως κατέθεσε μάρτυρας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όπου είναι σε εξέλιξη η δίκη του κατηγορούμενου που σήμερα επέλεξε να απουσιάζει από την δικαστική αίθουσα. «Εγώ από την ώρα που του δάνεισα τα χρήματα δεν τον ξαναείδα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Υπόθεση Ψευτογιατρού – Σοκάρει η κατάθεση φίλου θύματος: «Της έκοψε το φαγητό, θα ζούσε αν..»

Καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ βρέθηκε στενός φίλος μιας γυναίκας που έπεσε θύμα του «ψευτογιατρού». Ο ίδιος σημείωσε η φίλη του Μαρία, ήταν ένα από... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Υπόθεση Ψευτογιατρού – Σοκάρει η κατάθεση φίλου θύματος: «Της έκοψε το φαγητό, θα ζούσε αν..»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας