#Ψευτογιατρός

Ψευτογιατρός: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του – Η αντίδρασή του στην κάμερα του T-Live

tlife.gr
Ένα αποκλειστικό βίντεο προβλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 1/2 η εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου. To άρθρο Ψευτογιατρός: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του – Η αντίδρασή του στην κάμερα του T-Live δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:34 01/02/2023

Ψευτογιατρός: Συνταρακτικό ντοκουμέντο – Η παραδοχή on camera για τη διακοπή των φαρμάκων σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

tlife.gr
Ένα νέο, συνταρακτικό ντοκουμέντο για τον καταγγελλόμενο «ψευτογιατρό» έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα To άρθρο Ψευτογιατρός: Συνταρακτικό ντοκουμέντο – Η παραδοχή on camera για τη διακοπή των φαρμάκων σε ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:24 26/01/2023

Κορωπί: Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό – Τι ισχυριζόταν (βίντεο)

irafina.gr
Στο βίντεο ακούγεται ο ψευτογιατρός να γελά με την ερώτηση ασθενούς για το κατά πόσο μπορεί να την γιατρέψει είναι σύμφωνα με τις Αρχές υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. – Θύμα: Μου τα λέτε αλήθεια ρε παιδιά; Δηλαδή θα είμαι εντάξει; – Ψευτογιατρός: Ρωτάει «μου λέτε αλήθεια γιατρέ θα γιατρευτώ ή μου λέτε […]
17:22 25/01/2023

Ψευτογιατρός: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων – Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση του

eleftherostypos.gr
Στο βίντεο ακούγεται ο ψευτογιατρός να γελά με την ερώτηση ασθενούς για το κατά πόσο μπορεί να την γιατρέψει είναι σύμφωνα με τις Αρχές υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. – Θύμα: Μου τα λέτε αλήθεια ρε παιδιά; Δηλαδή θα είμαι εντάξει; – Ψευτογιατρός: Ρωτάει «μου λέτε αλήθεια γιατρέ θα γιατρευτώ ή μου λέτε […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων – Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
16:50 25/01/2023

Ψευτογιατρός – Νέα ντοκουμέντα: Οι πληρωμές των ταξιδιών, τα εμβάσματα στο εξωτερικό και τα μετρητά χιλιάδων ευρώ

tlife.gr
Νέα ντοκουμέντα για τον καταγγελλόμενο «ψευτογιατρό» έφερε στο φως το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο To άρθρο Ψευτογιατρός – Νέα ντοκουμέντα: Οι πληρωμές των ταξιδιών, τα εμβάσματα στο εξωτερικό και τα μετρητά χιλιάδων ευρώ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
16:50 25/01/2023

Ψευτογιατρός: Στο βιογραφικό του γράφει ότι δούλευε σε διάσημη κλινική που είχαν περάσει Κένετι, Σερ, Έρικ Κλάπτον και Φάρα Φόσετ

Newsit
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του νέου «ψευτογιατρού» και του 72χρονου Γερμανού συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτη σε βάρος δεκάδων ασθενών. Ο 66χρονος φυσιοθεραπευτής υποσχόταν «πρωτοποριακές» θεραπείες με βλαστοκύτταρα σε ανθρώπους που υπέφεραν από σκλήρυνση κατά πλάκας και καρκίνο.  Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι ... Περισσότερα To άρθρο Ψευτογιατρός: Στο βιογραφικό του γράφει ότι δούλευε σε διάσημη κλινική που είχαν περάσει Κένετι, Σερ, Έρικ Κλάπτον και Φάρα Φόσετ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:58 25/01/2023

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 25.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – Βίντεο ντοκουμέντο

tlife.gr
 Ακόμη ένα ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με To άρθρο Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητά 25.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας – Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:14 24/01/2023

Ψευτογιατρός: Βίντεο ντοκουμέντα από τις συναντήσεις με ασθενή για να λάβει χιλιάδες ευρώ

Newsit
Βίντεο ντοκουμέντα με τη δράση του ψευτογιατρού έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τρίτης (24.01.2023). Τα βίντεο έχουν καταγράψει τις συναντήσεις του ψευτογιατρού με ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας, στην οποία… εγγυάται ότι “σε ένα μήνα θα έχει τεράστια διαφορά”, ενώ ζητούσε 25.000 ευρώ για να μεταφέρει ... Περισσότερα To άρθρο Ψευτογιατρός: Βίντεο ντοκουμέντα από τις συναντήσεις με ασθενή για να λάβει χιλιάδες ευρώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:18 24/01/2023

Ψευτογιατρός: «Ήταν άψογος στο επάγγελμά του» θυμάται ο Γιώργος Σιγάλας

paraskhnio.gr
Ο Διονύσης Τριανταφύλλου, ο φυσικοθεραπευτής που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, συστηνόταν ως γιατρός εξειδικευμένος σε νευρολογικές παθήσεις, σύμφωνα με τις Αρχές, είναι υπαίτιος για τον θάνατο τουλάχιστον πέντε ανθρώπων. Θεωρούν ότι τα θύματά του είναι πολύ περισσότερα από τα 15 που τον έχουν ήδη καταγγείλει και αυτός ήταν και ο λόγος που ο εισαγγελέας έδωσε Το άρθρο Ψευτογιατρός: «Ήταν άψογος στο επάγγελμά του» θυμάται ο Γιώργος Σιγάλας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
18:16 23/01/2023

Ψευτογιατρός: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον φυσιοθεραπευτή και νεαρή ασθενή που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας

tlife.gr
Φωτογραφία ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, με πρωταγωνιστή τον To άρθρο Ψευτογιατρός: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον φυσιοθεραπευτή και νεαρή ασθενή που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:54 23/01/2023

Ψευτογιατρός στη Θεσσαλονίκη-Νέα καταγγελία στον Ε.Τ.: «Μου υποσχέθηκε θεραπεία, έδωσα 35.000€ και μετά με απειλούσαν»

eleftherostypos.gr
Ισχυριζόταν ότι ήταν γιατρός διασημοτήτων, ότι μπορούσε να θεραπεύσει σοβαρές ασθένειες και εκμεταλλευόμενος τον πόνο των θυμάτων του τους πουλούσε έναντι δεκάδων χιλιάδων ευρώ ελπίδα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ψευτογιατρός και ο συνεργάτης του, ένας ηλικιωμένος γιατρός από τη Γερμανία, πουλούσαν «θεραπευτικά» φιαλίδια ανάλογα με την οικονομική κατάσταση κάθε ασθενή, που κόστιζαν από 200 […] Το άρθρο Ψευτογιατρός στη Θεσσαλονίκη-Νέα καταγγελία στον Ε.Τ.: «Μου υποσχέθηκε θεραπεία, έδωσα 35.000€ και μετά με απειλούσαν» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
13:30 23/01/2023

Ψευτογιατρός – Κούγιας: «Η Αστυνομία κάνει εγκληματική πράξη – Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη»

eleftherostypos.gr
Σε τρία επίπεδα συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του 66χρονου φυσιοθεραπευτή, ο οποίος φέρεται να δήλωνε «νευρολόγος» και να πουλούσε θεραπείες κυρίως σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας. Στην ΕΡΤ μίλησε η πρώτη γυναίκα -μητέρα ασθενούς- που κατήγγειλε τον 66χρονο το 2016, περιγράφοντας τον γολγοθά που έζησε η οικογένεια της και την οικονομική αφαίμαξη […] Το άρθρο Ψευτογιατρός – Κούγιας: «Η Αστυνομία κάνει εγκληματική πράξη – Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:42 22/01/2023

Ο Ψευτογιατρός σε Εκκλησία στο Λαύριο: Έλεγε πως βίωσε θαύμα, ζήταγε 5χιλ από Ολυμπιονίκη και Μητρόπολη

ekklisiaonline.gr
ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Ο Ψευτογιατρός σε Εκκλησία στο Λαύριο: Έλεγε πως βίωσε θαύμα, ζήταγε 5χιλ ευρώ από Ολυμπιονίκη και Μητρόπολη. Το άρθρο Ο Ψευτογιατρός σε Εκκλησία στο Λαύριο: Έλεγε πως βίωσε θαύμα, ζήταγε 5χιλ από Ολυμπιονίκη και Μητρόπολη εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
23:00 21/01/2023

Ψευτογιατρός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του – Ασκήθηκε ποινική δίωξη

Newsit
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται για απάτη κατ’ εξακολούθηση. Το όνομα του ψευτογιατρού είναι: Διονύσιος Τριανταφύλλου του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεννημένος στις 24-09-1957, στην Αθήνα. To άρθρο Ψευτογιατρός: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του – Ασκήθηκε ποινική δίωξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:36 21/01/2023

Ψευτογιατρός: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση – «Ανθρωποφαγία, είναι αθώος»

eleftherostypos.gr
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση του φερόμενου ως «ψευτογιατρού» από το Κορωπί, υποστηρίζοντας πως ο εντολέας του είναι παντελώς αθώος. Ο συνήγορος έκανε μάλιστα λόγο για σκευωρία και «ανθρωποφαγία» από τα ΜΜΕ. Στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του άνδρα ο οποίος […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: Ο Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση – «Ανθρωποφαγία, είναι αθώος» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:26 21/01/2023

Ψευτογιατρός: «Πουλούσε ελπίδα στο παιδί μου και μας πήρε 135.000 ευρώ», καταγγέλλει μητέρα

eleftherostypos.gr
Ακόμη μία καταγγελία σε βάρος του «ψευτογιατρού» έρχεται στο φως από την μητέρα ενός θύματος του 53χρονου. Μιλώντας στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ, η μητέρα κατήγγειλε ανώνυμα την απάτη σε βάρος της ίδιας και του παιδιού της. «Το παιδί μου πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας. Κάποια κυρία, η οποία ισχυρίστηκε ότι έπασχε από την ίδια […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: «Πουλούσε ελπίδα στο παιδί μου και μας πήρε 135.000 ευρώ», καταγγέλλει μητέρα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:42 21/01/2023

Ψευτογιατρός: Ο Αλέξης Κούγιας στο σπίτι του υπόπτου – «Πρόκειται για έναν διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή»

eleftherostypos.gr
Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για τη δράση του 66χρονου ψευτογιατρού από τα Καλύβια συσσωρεύονται, καθώς δεκάδες φαίνεται πως υπήρξαν τα θύματα του άνδρα και του 72χρονου, δήθεν γενετιστή Γερμανού συνεργού του. Το «δίδυμο» εξαπατούσε ανυποψίαστους ασθενείς, υποσχόμενο «μαγικές θεραπείες» με βλαστοκύτταρα προκειμένου να τους θεραπεύσουν από σοβαρές παθήσεις, κυρίως νευρολογικές, όπως σκλήρυνση κατά πλάκας. […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: Ο Αλέξης Κούγιας στο σπίτι του υπόπτου – «Πρόκειται για έναν διακεκριμένο φυσικοθεραπευτή» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
11:28 21/01/2023

Ψευτογιατρός: Τι λένε οι γείτονες για το «απόρθητο φρούριο» στο Κορωπί

logiastarata.gr
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον «ψευτογιατρό» ο οποίος εξαπατούσε ασθενείς που έπασχαν από σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες νευρολογικές παθήσεις. Ο 66χρονος «ψευτογιατρός», που χρησιμοποιούσε άλλοτε την ιδιότητα του νευρολόγου και άλλοτε την ιδιότητα του φυσίατρου για να εξαπατά τα θύματά του, είχε μετατρέψει την κατοικία του στο Κορωπί σε «ιατρείο», σύμφωνα με την αστυνομία. […] The post Ψευτογιατρός: Τι λένε οι γείτονες για το «απόρθητο φρούριο» στο Κορωπί appeared first on Λόγια-Σταράτα.
11:02 21/01/2023

Υπόθεση ψευτογιατρού: Στο σπίτι του ο Αλέξης Κούγιας για να αναλάβει την υπεράσπισή του

NewsBomb
«Ψευτογιατρός»: Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, βρίσκεται στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη έτσι ώστε να αναλάβει την υπεράσπισή του.…Περισσότερα...
10:54 21/01/2023

Ψευτογιατρός: Έφθασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο για 30.000 ευρώ – Νέες αποκαλύψεις στο «φως»

eleftherostypos.gr
Ο ψευτογιατρός και ο συνεργός του εξαπατούσαν και τους έπειθαν να εγκαταλείψουν την αγωγή τους και να ακολυθήσουν μια «πρωτοποριακή» αγωγή, ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου. Ο νέος ψευτογιατρός εμφανιζόταν ως νευρολόγος ενώ ο συνεργός του απο την Γερμανία ως γενετιστής και έταζαν […] Το άρθρο Ψευτογιατρός: Έφθασε να πουλάει κάθε φιαλίδιο για 30.000 ευρώ – Νέες αποκαλύψεις στο «φως» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
09:40 21/01/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load