Μπράουν: «Περιμένουμε τους οπαδούς μας για το ματς με τον Ολυμπιακό»
18:04 - 10/12/2021
Διαβάστε τις δηλώσεις της Καζ Μπράουν πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τον Ολυμπιακό ΣΦΠ υποδέχεται το Σάββατο (11/12, 18:45) στο «Απ. Κόντος» της Νέας Φιλαδέλφειας η ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η «Ένωση» μετρά δύο διαδοχικές νίκες και θέλει να επεκτείνει το σερί της και παράλληλα να […]
The post Μπράουν: «Περιμένουμε τους οπαδούς μας για το ματς με τον Ολυμπιακό» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κάλεσμα από τον Άρη στον κόσμο για το ματς με τον Ηλυσιακό
Κάλεσμα στον κόσμο του Άρη να δώσει δυναμικό παρών έκανε το τμήμα βόλεϊ γυναικών. Σε αυτό το κάλεσμα αναφέρει: “Η ομάδα μας στις 11 Δεκεμβρίου στις 18.00, αντιμετωπίζει στο κλειστό της Μίκρας τον Ηλυσιακό. Ένα παιχνίδι που η ομάδα μας θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα της και να επιστρέψει στις νίκες. Ένας […]
The post Κάλεσμα από τον Άρη στον κόσμο για το ματς με τον Ηλυσιακό appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΆρης: Εκτός αποστολής ο Σούντγκρεν για το ματς με τον Ολυμπιακό
Άρης: Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το ματς με τον…
Διαβάστε το στο onsports.grΜέικον: «Δώσαμε στους οπαδούς μας αυτό που θέλουν να δουν»
Μέικον: «Δώσαμε στους οπαδούς μας αυτό που θέλουν να δουν»
10/12/2021
Ο Ντάριλ Μέικον σχολίασε την εμφάνισή του και τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ επί της Άλμπα Βερολίνου.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ:
«Είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις σε αυτή την αρένα και να κερδίζεις, να κάνεις το σόου για τους οπαδούς, να τους δίνεις αυτό που θέλουν να δουν. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι μπορώ να έχω 11 ασίστ. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πρώτη μου αγάπη, να πασάρω. Όταν έχω την ευκαιρία να το δείξω, θα το κάνω. Πρέπει να είμαστε o ένας δίπλα στον άλλον. Ο Νέντοβιτς είναι εκτός, ο επόμενος είναι έτοιμος, ξέρει ότι καλύψαμε το κενό του όσο περιμέν
Διαβάστε το στο filathlos.gr