Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους
19:04 - 10/12/2021
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο youtube και σε μία απολαυστική συνέντευξη, έκανε
To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι εξομολογήθηκε για τον Snik - Πώς είναι η σχέση τους σήμερα (Βίντεο)
Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους
Διαβάστε το στο Hλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο καιρό είναι μόνη και ποιες είναι οι σχέσεις της πλέον με τον Snik;
H Hλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη του Youtuber Fipster, στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου μίλησε για όλα...
Διαβάστε το στο ZouglaHλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο καιρό είναι μόνη και ποιες είναι η σχέσεις της πλέον με το Snik;
H Hλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη του Youtuber Fipster την εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» όπου μίλησε για όλα.
Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον Snik
Η συζήτηση ξεκίνησε από τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα,
Διαβάστε το στο topontiki.grΗλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο youtube και σε μία απολαυστική συνέντευξη, έκανε αποκαλύψεις! Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Snik και στο πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα. Η συζήτηση ξεκίνησε από τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του Snik, καθώς τον έχουν από κοινού… «Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» είπε […]
The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους appeared
Διαβάστε το στο lamianow.gr