Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους

19:04 - 10/12/2021

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο youtube και σε μία απολαυστική συνέντευξη, έκανε To άρθρο Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τι εξομολογήθηκε για τον Snik - Πώς είναι η σχέση τους σήμερα (Βίντεο)

Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους

Διαβάστε το στο

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο καιρό είναι μόνη και ποιες είναι οι σχέσεις της πλέον με τον Snik;

H Hλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη του Youtuber Fipster, στην εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια», όπου μίλησε για όλα...

Διαβάστε το στο Zougla

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο καιρό είναι μόνη και ποιες είναι η σχέσεις της πλέον με το Snik;

H Hλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη του Youtuber Fipster την εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» όπου μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον Snik

Η συζήτηση ξεκίνησε από τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα,

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φιλοξενήθηκε στο κανάλι του Fipster στο youtube και σε μία απολαυστική συνέντευξη, έκανε αποκαλύψεις! Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Snik και στο πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα. Η συζήτηση ξεκίνησε από τον σκύλο της παρουσιάστριας και του ράπερ, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του Snik, καθώς τον έχουν από κοινού… «Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω» είπε […] The post Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά ανοιχτά για τον Snik και αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση τους appeared

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της