Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο δρόμο»

21:28 - 10/12/2021

Η Τόνια Σωτηροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπίντζα. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός μίλησε […] The post Τόνια Σωτηροπούλου: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο δρόμο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Tόνια Σωτηροπούλου: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο δρόμο»

Για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει  δεχθεί στον δρόμο από κάποιον τυχαίο περαστικό, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Τόνια Σωτηροπούλου στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Μπίντζα. Ειδικότερα, η ηθοποιός υπογράμμισε ότι «απαιτείται πολύ συγκεκριμένος και προσωπικός αγώνας για να εξελιχθούμε. Ποτέ τα πράγματα δεν ήταν ρόδινα και ο λόγος που βλέπουμε τόση βία γύρω μας δεν είναι γιατί δεν υπήρχε παλαιότερα. Είναι γιατί τότε δεν της δίναμε ορατότητα. Χρειάζεται να κάνουμε μια ενδοσκόπηση». Ερωτηθείσα αν έχει υποστεί  μορφή παρενόχλησης η ίδια απάντησε: «Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο δρόμο, όπως, δυστυχώς, κάθε άνθρωπος, πρωτίστως οι γυναίκες, όταν, π.χ., τους κορνάρουν και εκφράζοντ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Άννα Μπεζάν – Ο παραγωγός, η σεξουαλική παρενόχληση και…

Στον καναπέ του Open Weekend κάθισε η Άννα Μπεζάν, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα  από την συμμετοχή της στις 8 Λέξεις. Το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μπεζάν – Ο παραγωγός, η σεξουαλική παρενόχληση και…

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο