Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

19:07 - 16/10/2019

Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές και στα επεισόδια στη Σάμο.  «Σάμος. Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», έγραψε ο υπουργός. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις ατόμων, ηλικίας από 15 έως 34 ετών, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο Hot Spot στο Βαθύ. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια και εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα α

Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές και στα επεισόδια στη Σάμο. «Σάμος. Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Όπως είναι γνωστό, η […] The post Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ηχηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Όσοι μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: «Δε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»!

Την οργή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη φαίνεται πως προκάλεσαν τα πρόσφατα, σοβαρά επεισόδια στη Σάμο... To άρθρο Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: «Δε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»! δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Χρυσοχοΐδης για επεισόδια στη Σάμο: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρό μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook έστειλε το απόγευμα της Τετάρτης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Με αφορμή τις συλλήψεις για τα πρόσφατα επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου, σε ανάρτησή του στο Φέισμπουκ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έγραψε ότι «Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οσοι μαχαίρωσαν και έκαψαν στο ΚΥΤ Σάμου δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

«Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν τον νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν προχθες το βράδυ στη Σάμο. 

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο τοποθετήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μέσω twitter «Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δ̲ε̲ν̲ ̲θ̲α̲ ̲κ̲υ̲κ̲λ̲ο̲φ̲ο̲ρ̲ή̲σ̲ο̲υ̲ν̲ ̲σ̲τ̲η̲ν̲ ̲Ε̲λ̲λ̲ά̲δ̲α̲», σχολίασε και «ανέβασε» την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις που πραγματοποίησε.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα [βίντεο]

Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης […] The post Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα [βίντεο] appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μ. Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Το μήνυμα «Σάμος: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα» έγραψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, όπου κοινοποίησε και βίντεο από τα επεισόδια στο νησί το βράδυ της Δευτέρας. 

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Χρυσοχοΐδης μετά τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρό μήνυμα στέλνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου, δύο ημέρες μετά το επεισόδιο στο νησί, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.  The post Χρυσοχοΐδης μετά τα επεισόδια στο ΚΥΤ Σάμου: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη για τα επεισόδια στη Σάμο

Διαβάστε το στο lifo.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Με μια ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρεται στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στο hotspot της Σάμου ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι συμμετείχαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε το στο real.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Πολιτική  Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές και στα επεισόδια στη Σάμο. «Σάμος. Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», έγραψε ο υπουργός. Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία προχώρησε σε 12 συλλήψεις ατόμων, ηλικίας από 15 έως 34 ετών, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο Hot Spot στο Βαθύ. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια και εντός του Κ.Υ.Τ. Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για α

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Mήνυμα προς τους συλληφθέντες μέσω Facebook.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Χρυσοχοΐδης για τη Σάμο: «Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»

Για τα εκτεταμένα επεισόδια έχουν συλληφθεί 12 άτομα, κατηγορούμενα για αδικήματα, μεταξύ τους και απόπειρα ανθρωποκτονίας The post Χρυσοχοΐδης για τη Σάμο: «Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οσοι μαχαίρωσαν και έκαψαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Μ. Χρυσοχοΐδης: Οσοι μαχαίρωσαν και έκαψαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα «Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν τον νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν προχθες το βράδυ στη Σάμο, αλλά και τις […]

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Χρυσοχοΐδης:«Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δε θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα»(Video)

Αυστηρό μήνυμα σε όσους συμμετείχαν στα επεισόδια στη Σάμο έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Σάμος: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, αντιμετωπίζουν το νόμο. Δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα», έγραψε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε ανάρτησή του στο Facebook, ενώ κοινοποίησε και βίντεο από τα επεισόδια στο νησί το βράδυ της Δευτέρας.  Δείτε το βίντεο: Παράλληλα, ο υπουργός […]

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Με μια ανάρτηση που συνοδεύεται από βίντεο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφέρεται στα πρόσφατα επεισόδια που έγιναν στο hotspot της Σάμου ξεκαθαρίζοντας ότι όσοι συμμετείχαν δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα. Οκ. Χρυσοχοΐδης ανάρτησε ένα βίντεο με τα επεισόδια στην προσωπική του σελίδα στο

Διαβάστε το στο madata.gr

Χρυσοχοΐδης για Σάμο: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Χρυσοχοΐδης για Σάμο: Όσοι έκαψαν και όσοι μαχαίρωσαν, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα Wed, 16/10/2019 - 22:15

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν The post Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα appeared first on mononews.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Αυστηρή στάση για τα επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο πήρε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο, δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Το μήνυμα ότι η Πολιτεία δεν θα ανεχθεί φαινόμενα βίας στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τη σύλληψη 12 ατόμων για τις συμπλοκές και τα επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Σάμου.

Διαβάστε το στο

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Τα επεισόδια στο ΚΥΤ της Σάμου σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα

Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε 12 συλλήψεις ατόμων, για τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης και στο Hot Spot στο Βαθύ Αυστηρό μήνυμα στέλνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για τα άτομα που συμμετείχαν στις αιματηρές συμπλοκές και στα επεισόδια στη Σάμο. «Σάμος. […] The post Αυστηρό μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Όσοι έκαψαν και μαχαίρωσαν στη Σάμο δεν θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dikaiologitika.gr

«Φρένο» στα πάρτι στη Γερμανία με εντολή Μέρκελ, πάνω από 2000 κρούσματα κορονοϊού σήμερα

Τα σχολεία αποκτούν Σύμβουλο Σχολικής Ζωής

«Ανοιχτή πληγή» τα κορονοπάρτι στην Αθήνα, με δεμένα χέρια η ΕΛ.ΑΣ.

«Πρεμιέρα» για τις 100.000 προσλήψεις με επιδότηση, οδηγίες για τις αιτήσεις, ποιοι αποκλείονται

Κλειστά σχολεία: Συνεχίζει να «φουντώνει» η λίστα από το υπουργείο Παιδείας

Η απόφαση της ΕΟΚ που «διαλύει» κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα