«Έσπασε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»
23:58 - 10/12/2021
Για την πρόσφατη απώλεια της μητέρα της μίλησε από καρδιάς η Μπέττυ Μαγγίρα όταν βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά το […]
The post «Έσπασε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλειά της: «Εγώ την μάνα μου την είχα κλάψει ήδη»
Η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της.
«Όταν...
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Έσπασε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»
"Όταν βλέπεις την ίδια σου την μαμά να είναι σε τέτοια κατάσταση και συ ο ίδιος, αν και δεν το θέλεις και είναι πολύ δύσκολο να αποχωριστείς τη μαμά σου, λες καλύτερα να λυτρωθεί αυτός ο άνθρωπος.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Λύγισε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Την μάνα μου την είχα κλάψει χρόνια τώρα – Κανένα ανθρώπινο ον δεν πρέπει να “καταντά” έτσι»» (vid)
Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒΙΝΤΕΟ - «Έσπασε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Τη μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»
ΒΙΝΤΕΟ - «Έσπασε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Τη μάνα μου την είχα πενθήσει χρόνια τώρα»
11/12/2021
Για την πρόσφατη απώλεια της μητέρα της μίλησε από καρδιάς η Μπέττυ Μαγγίρα όταν βρέθηκε καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Παρασκευής στο After Dark του OPEN.
Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προετοιμαστήκαμε για αυτό γιατί το περιμέναμε να συμβεί. Ξέραμε ότι έρχεται. Δεν ήταν ξαφνικό. Είχε άνοια περίπου επτά χρόνια και από ένα σημείο και ύστερα, όταν έπεσε και έσπασε το ισχίο της, η επιδείνωση ήταν πολύ ραγδαία. Έφτασε σε πολύ άσχημη κατάσταση. Δεν είναι ωραίο να βλέπεις τον δικό σου άνθρωπο σε τόσο άσχημ
Διαβάστε το στο filathlos.gr