Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό»

08:42 - 11/12/2021

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο OK! και στο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο χειριστικές σχέσεις […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα, πέρασα από δύο χειριστικές σχέσεις»

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα προσωπικά της 

Διαβάστε το στο

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπακοδήμου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύο χειριστικές σχέσεις, από τις οποίες και πέρασε. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ! πως παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ δυναμική γυναίκα, είναι πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό και έχει περάσει από δύο τέτοιες σχέσεις, με αποτέλεσμα να χάσει […] The post Μαρία Μπακοδήμου: «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα, πέρασα από δύο χειριστικές σχέσεις» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Διαβάστε το στο

Μαρία Μπακοδήμου – «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό»

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο OK! και στο Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο χειριστικές σχέσεις που είχε στη ζωή της. Έχεις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Μπακοδήμου – «Ήμουν πολύ εύκολο θύμα για χειρισμό»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο