Η Ναταλία Γερμανού απαντά στον Θάνο Τζάνη: «Δεν έχει λόγο να μου κρατάει κακία – Του είχα γράψει 9 τραγούδια»
15:58 - 11/12/2021
Στο ξεκίνημα της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, και στη στήλη με τα lifestyle νέα της εβδομάδας,
To άρθρο Η Ναταλία Γερμανού απαντά στον Θάνο Τζάνη: «Δεν έχει λόγο να μου κρατάει κακία – Του είχα γράψει 9 τραγούδια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γερμανού για Θάνο Τζάνη: Δεν έχει λόγο να μου κρατάει κακία - Του είχα γράψει 9 τραγούδια
Τι απάντησε για τη δήλωση του πρώην συντρόφου της
Διαβάστε το στο Ναταλία Γερμανού: «Δεν έχει λόγο ο Θάνος Τζάνης να μου κρατάει κακία»
Στις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Τζάνη θέλησε να απαντήσει η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι τους Σαββάτου μέσα από τον αέρα […]
The post Ναταλία Γερμανού: «Δεν έχει λόγο ο Θάνος Τζάνης να μου κρατάει κακία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤι είπε η Γερμανού για Θάνο Τζάνη- Γιατί δεν έχει λόγο να της κρατάει κακία (vid)
Τι απάντησε για τη δήλωση του πρώην συντρόφου της.
Το άρθρο Τι είπε η Γερμανού για Θάνο Τζάνη- Γιατί δεν έχει λόγο να της κρατάει κακία (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΝαταλία Γερμανού: «Δεν έχει λόγο ο Θάνος Τζάνης να μου κρατάει κακία»
Πως απάντησε η Ναταλία Γερμανού στον γνωστό τραγουδιστή; Στις πρόσφατες δηλώσεις του Θάνου Τζάνη θέλησε να απαντήσει η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι τους Σαββάτου μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Ειδικότερα, μέσα στην εβδομάδα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», σε ερώτηση που δέχθηκε από τη Δέσποινα Καμπούρη για τη Ναταλία Γερμανού, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr