“Άγιε Βασίλη να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου”: Συγκινεί το γράμμα της μικρής Ελένης
16:04 - 11/12/2021
Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, την πιο γλυκιά και μαγική στιγμή του χρόνου ξεκίνησε. Τα πιτσιρίκια αρχίζουν να γράφουν το καθιερωμένο τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τα ταχυδρομικά κουτιά των ΕΛΤΑ γεμίζουν όνειρα, ελπίδες, και επιθυμίες, αποτυπωμένα σε χαρτί από χεράκια παιδικά. ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗ...
The post “Άγιε Βασίλη να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου”: Συγκινεί το γράμμα της μικρής Ελένης appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Άγιε Βασίλη να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου»: Συγκινεί το γράμμα της μικρής Ελένης
«Άγιε Βασίλη να κάνεις καλά την άρρωστη μαμά μου»: Συγκινεί το γράμμα της μικρής Ελένης Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, την πιο γλυκιά και μαγική στιγμή του χρόνου ξεκίνησε. Τα πιτσιρίκια αρχίζουν να γράφουν το καθιερωμένο τους γράμμα στον Άγιο Βασίλη και τα ταχυδρομικά κουτιά των ΕΛΤΑ γεμίζουν όνειρα, ελπίδες, και επιθυμίες, αποτυπωμένα σε χαρτί από χεράκια […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr