Βασίλης Ζούλιας: «Ήμουν πρεζάκι του σαλονιού»

17:14 - 11/12/2021

Στην εκπομπή «Αυτοψία» και στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε ο Βασίλης Ζούλιας για την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά. «Κάποιος ξεκινάει τη χρήση ουσιών επειδή νιώθει άσχημα για τον εαυτό του και πονάει. Όταν ξεκίνησα τη χρήση είχα ένα συναισθηματικό πόνο να καλύψω, γύρω στα 15 με 17 και βρήκα ας πούμε το φάρμακο μου για να καλύψω τον έντονο συναισθηματικό μου πόνο και το κενό.  Γεννιέσαι ναρκομανής δε γίνεσαι. Γεννιέσαι εθισμένη προσωπικότητα να το πω πιο σωστά… » είπε ο γνωστός σχεδιαστής. «Η χρήση έγινε για να καλύψω το συναισθηματικό κενό, για διασκέδαση  και η διασκέδαση κατέληξε σε ένα μαρτύριο, που τα λεπτά πέρναγαν πολύ αργά. Δοκίμασα όλα τα ναρκωτικά και το ναρκωτικό της αρέσκειας μου ήταν η η

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις