«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά χάρη σε μένα!»
11:39 - 27/12/2019
Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας και αποκάλυψε για πρώτη φορά πως Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου...
The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά χάρη σε μένα!» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν για πρώτη φορά
Στη μία και μοναδική συνάντηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου αναφέρθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε...
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά χάρη σε μένα! Ήταν μια βραδιά…»
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά και μάλιστα χάρη στον ίδιο. «Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το “Σούζι τρως” γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. Η κυρία […]
Διαβάστε το στο makeleio.gr«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά χάρη σε μένα! Ήταν μια βραδιά…»
Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως Αλίκη Βουγιουκλάκη και Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μία φορά και μάλιστα χάρη στον ίδιο. «Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το “Σούζι τρως” γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr