Μ.Πατούλη: ​​​​​​​«Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι - Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης» (βίντεο)

12:30 - 12/12/2021

Η Μαρίνα Πατούλη κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων στα παρασκήνια του J2US ανέφερε μεταξύ άλλων πως δέχεται σεξισμό κυρίως από άνδρες. Όταν η δημοσιογράφος τηλεοπτικής εκπομπής, τής ανέφερε με θαυμασμό ότι είναι σαν Barbie, η Μαρίνα Πατούλη δεν το εξέλαβε ως κομπλιμέντο κι ανέφερε: «Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης. Μην κοιτάς το ροζ. Το θεωρώ σεξιστικό. Ναι, μου το λένε αυτό. Εγώ προτιμώ να βλέπουν το πιο μέσα, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν Barbie. Όμως είναι αρκετά σεξιστικό, δεν μένουμε εκεί. Οι γυναίκες, επειδή έχουν αντιληφθεί πάρα πολλά μέσα από την πορεία μου, είναι υποστηρίκτριές μου. Σεξισμό δέχομαι κυρίως από άνδρες.»

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Πατούλη: Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι

Η αντίδραση από την Μαρίνα Πατούλη, όταν η δημοσιογράφος της λέει ότι είναι σν την Barbie. Δεν εξέλαβε και με τον καλύτερο τρόπο η Μαρίνα Πατούλη, τον χαρακτηρισμό της Ελένης Βουλγαράκη στα παρασκήνια του J2US. Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος τής ανέφερε ότι είναι σαν την Barbie, με την ίδια να απαντά: “Όταν με λένε Barbie, μου ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Μαρίνα Πατούλη: Σεξισμό δέχομαι κυρίως από άνδρες… Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι- Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης

Όταν η δημοσιογράφος της είπε ότι είναι σαν Barbie, η Μαρίνα Πατούλη αντέδρασε: «Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης. Μην κοιτάς το ροζ. Το θεωρώ σεξιστικό. Ναι, μου το λένε αυτό. Εγώ προτιμώ να βλέπουν το πιο μέσα, όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν Barbie. Όμως είναι αρκετά σεξιστικό, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρίνα Πατούλη: «Όταν με λένε Barbie μου γυρίζει το μάτι – Πιο πολύ νιώθω νταλικέρης» (Video)

Tην αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη προκάλεσε το σχόλιο δημοσιογράφου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μαρίνα Πατούλη: «Όταν με λένε Barbie μου γυρίζει το μάτι – Πιο πολύ νιώθω νταλικέρης» (βίντεο)

Tην αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη προκάλεσε το σχόλιο δημοσιογράφου της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», στα παρασκήνια του J2US. Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος τη χαρακτήρισε Barbie για να εκφράσει τον θαυμασμό της, η Μαρίνα Πατούλη της είπε: «Όταν με λένε Barbie, μου γυρίζει το μάτι. Πιο πολύ νιώθω νταλικιέρης. Μην κοιτάς το ροζ . Το θεωρώ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις