Έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος
07:08 - 13/12/2021
Τους ισχυρισμούς ότι επρόκειτο για ατύχημα, δεν θυμάται το παραμικρό διότι ήταν μεθυσμένος και πως δεν ήθελε να σκοτώσει τη σύζυγό του αναμένεται να προβάλει σήμερα στον ανακριτή Αλεξανδρούπολης ο 30χρονος Καδήρ, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε στο ξύλο την 29χρονη Τζεβριέ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, θα υποστηρίξει...
The post Έγκλημα στην Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο γυναικοκτόνος appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δολοφονία στην Αλεξανδρούπολη: Ποινική δίωξη στον 30χρονο συζυγοκτόνο
Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον 30χρονο δράστη της δολοφονίας στην Αλεξανδρούπολη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Ο 30χρονος νωρίς το πρωί της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 29χρονης συζύγου του και μητέρας τριών παιδιών.
Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς ήταν εκείνος που μετέφερε την 29χρονη στο νοσοκομείο αποδίδοντας τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.
Ο ίδιος μετά τον θάνατο της συζύγου του εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομι
Διαβάστε το στο pronews.grΓυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: «Να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» λέει ο 31χρονος συζυγοκτόνος
Τη μεταμέλειά του εξέφρασε ο δράστης της φρικτής γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη. «Θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει» είπε στον ανακριτή.«Ζητάω συγγνώμη» είπε ο 31χρονος συζυγοκτόνος για τον άγριο ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών ανήλικων παιδιών τους κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια Αλεξανδρούπολης. Ο δράστης της 16ης γυναικοκτονίας από την αρχή του έτους κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή ζήτησε την επιβολή της τιμωρίας που του αξίζει και όχι επιείκεια. Για τον 31χρονο αποφασίστηκε η προφυλάκιση έως τον προσδιορισμό δικασίμου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισής του, Ίλια
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr